Настільна версія
мова | язык

Стінг розказав про свій слуховий апарат

10 Листопада, 16:55

Поділитися:

Британський співак Стінг зізнався, що в свої 65 він уже "добряче глухий", але слуховий апарат носити категорично не бажає. Бо тоді чує забагато лайна.

Він пояснив це в радіоінтерв’ю, пише "Contact Music".

"Я пробував носити слуховий апарат, але почув більше, ніж хотів чути! Люди кажуть багато лайна!", - заявив Стінг.

Водночас артист відкрив, що полюбляє підслуховувати чужі телефонні розмови. У них він черпав натхнення для свого нового альбому "57th & 9th". Його назва – це нью-йоркські вулиці, якими він любить гуляти.
"Прогулянки завжди були для мене важливі. Бінарний ритм ходи активізує сюжети. 57-ма та 9-та стали такою точкою підведення підсумків… Можна написати п’єсу, просто слухаючи телефонні розмови людей на вулицях Нью-Йорка. Енергія Нью-Йорка надала (альбомові) насущності", - поділився Стінг.

Треки з нової платівки співак виконає 12-го листопада на концерті в Парижі. Він буде присвячений відкриттю концертного залу "Bataclan" та роковинам моторошного теракту, котрий там стався.

"Наново відкриваючи "Bataclan", ми маємо перед собою два важливих завдання. Перше – це згадати та вшанувати тих, хто втратив своє життя під час терористичної атаки рік тому, а друге – це прославити життя та музику, котру представляє цей історичний театр", - сказав Стінг у своїй заяві.

"Роблячи це, ми сподіваємося вшанувати пам'ять, а також життєствердний дух тих, хто загинув. Ми не повинні забути їх", - додав артист.

Нагадаємо, серія терактів, що були скоєні у французькій столиці 13-14-го листопада 2015-го року шокували світ. Лише у "Bataclan" загинуло понад 100 людей.
Помилковий заголовок — Cnsyu hjprfpfd ghj cdsq cke[jdbq fgfhfn

10 Листопада, 16:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)