Настільна версія
мова | язык

Слухайте нову пісню Олі Полякової "Мама казала"

10 Листопада, 17:25

Поділитися:

Оля Полякова представила студійну версію іронічного синглу «Мама казала». Новий хіт артистка присвятила українським політикам.

Автором пісні є лідер популярної в 90-х групи The Вйо Мирослав Кувалдін. Свій новий сингл Полякова несподівано для всіх присвятила... українським політикам і навіть презентувала номер з їх участю.

Оля Полякова: «В рамках мого весняного туру “Краще, найкраще та дуже найкраще”, який відбувся з аншлагами по всій Україні, ми представили новий номер і нову україномовну пісню “Мама казал”. Це іронічна пісня про, здавалося б, розчарування в любові, але в ній можна також знайти і метафору на адресу наших політиків. Там є такі слова — відоме українське прислів'я: “Не для тебе мама квiточку ростила”, вони спрямовані політикам, які крутять нашу Україну, як дівчину, але не люблять її по-справжньому і не можуть зробити її щасливою, а хочуть лише спокусити».

Сингл «Мама казала» став першою мультимовної піснею в репертуарі артистки і його презентовано в дні вступу в силу закону про квотування. А один з харківських продакшнів взявся за створення анімаційного ролика. Прем'єра кліпу відбудеться найближчим часом.
Помилковий заголовок — Cke[fqnt yjde gscy. Jks Gjkzrjdjї @Vfvf rfpfkf@
10 Листопада, 17:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон