Настільна версія
мова | язык

Бейонсе змінила місце проживання заради доньки

25 Листопада, 21:29

Поділитися:


Знаменита пара американського шоу-бізнесу, співачка Бейонсе і її чоловік, репер Jay Z, змінили місце проживання. Подружжя переїхало з Нью-Йорка в Лос-Анджелес.

На такий крок вони пішли заради своєї чотирирічної доньки Блу Айві, передає US Magazine. Дівчинка стане ученицею престижної школи, навчання в якій коштує 19 тисяч доларів на рік.

Не обійшлося тут і без порад друзів родини. Близька подруга подружжя, акторка Гвінет Пелтроу, ще в минулому році переконувала Бейонсе переїхати в Лос-Анджелес, де, за її словами, якість життя для дітей на порядок вища, ніж у мегаполісі.

Заклад, що зіркове подружжя вибрало для своєї доньки, має дуже хорошу репутацію завдяки особливій навчальній програмі. Зокрема прославилася школа індивідуальним підходом до кожної дитини.

Як відомо, батьки нічого не шкодують для своєї принцеси. Наприклад, кілька років тому вони презентували маленькій Блу Айві ляльку Барбі за 85 тисяч доларів, прикрашену виробами з білого золота з діамантами і 160 дорогоцінними каменями.

Бейонсе, яку не раз визнавали однією з найсильніших знаменитостей, залюбки вдягає доньку у брендові речі. Найбільше шуму наробив нещодавній вихід зоряного нащадка на червону доріжку разом з мамою. На Блу Айві була кутюрна сукня Mischka Aoki вартістю 10 тисяч доларів, коштовна діадема та кросівки Giuseppe Zanotti.
Помилковий заголовок — <tqjyct pvsybkf vscwt ghj;bdfyyz pfhflb ljymrb

25 Листопада, 21:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків