Настільна версія
мова | язык

Поради щодо стилю від Евеліни Хромченко

25 Листопада, 21:47

Поділитися:


Евеліна Хромченко - визнаний експерт у світі моди. Але крім цього вона приголомшлива, розумна, іронічна і бездоганно стильна жінка. До того ж свої точні й доречні поради роздає щедро, керуючись принципом "має вуха, нехай почує".

А далі вже вибір кожного - користуватися ними чи ні.

1. Обов'язково в гардеробі мають бути туфлі тілесного (натурального) кольору. Вони відмінно підходять до будь-якого одягу, до того ж візуально подовжують ногу.

2. Ще один must have - кілька білих сорочок. Приталені сорочки чоловічого типу відмінно підкреслюють красиву груди, стегна і талію.

3. У гардеробі обов'язково майте комплект одягу "для себе". Його можете надягати в своє задоволення - для спілкування та зустрічей з друзями. Спокійні тони, багатошаровість без підкреслення талії - все це сприяє вашому комфорту.

4. Купуйте обов'язково класичні чорні штани, чорний джемпер з V-подібним вирізом і чорні строгі човники на зручному каблуці. Штани обов'язково повинні на вас добре і правильно сидіти, джемпер з таким виразом підкреслить лінію шиї. Цей наряд можна сотні раз обігравати різними аксесуарами і він буде виглядати завжди шикарно і по-різному.

5. Пам'ятайте, що тасьми і ремінці на взутті вкорочують ногу. А класичні човники фігуру витягують. Це потрібно враховувати особливо жінкам невисокого зросту.

6. Речі одного фасону, стилю та кольору в гардеробі - нудно! Справжня модниця повинна бути різноманітна: різні стилі, різний одяг, взуття та аксесуари.

7. Правило однотонного костюма - наявність яскравих аксесуарів і макіяжу! Розставте акценти у вигляді туфель, сумки, брошки, хустки.

8. Однією забарвлення туніка і сумка - тільки для пляжу. Цей комплект передбачає оголені ноги, в'єтнамки, велику сумку з соломки і масивні сонцезахисні окуляри.

9. У гардеробі обов'язково повинна бути хоч одна пара туфель на підборах. Каблук додає жінці деяку нестійкість, яка притягує чоловіків, щоб підтримати її.

10. Одягаючи яскраве, помітне плаття, зробіть гладку непомітну зачіску, щоб не відволікати увагу від сукні.

11. Яскраві туфлі з ремінцями вибирайте такими, щоб щиколотка була відкритою.

12. Пам'ятайте, якщо верх одягу - об'ємний і громіздкий, то низ повинен бути легким і повітряним. Шукайте гармонію!

13. Яскраві, нетрадиційні та відверті речі носите на спекотних курортах, там вони виглядають чудово.

14. Для ефектного виду відкрийте зону декольте, подовжите лінію ноги за рахунок добре сидять брюк і додайте цікаві аксесуари. З повсякденним сукнею будуть добре виглядати клатч, великі сонцезахисні окуляри і яскравий шовкову хустку.

15. Не варто боятися модних брюк із заниженою лінією між ніг. Всупереч поширеній думці, що вони вкорочують ноги, навпаки відмінно сидять і стрункості.

16. Спокусливу і кокетливу ходу Мерилін Монро можна повторити, надівши спідницю трохи нижче коліна, яка буде трохи заважати ходити.

17. Світлі спідниці, наприклад, бежевого кольору, варто носити струнким довгоногим жінкам.

18. Привернути увагу оточуючих можна просто: нафарбувати губи яскравою помадою, надіти величезні сонцезахисні окуляри і яскраву сумку.


19. Пальто не обов'язково має облягати. Це верхній одяг, а значить може бути вільною.

20. Для повних стегон йдуть спідниці та сукні довжиною трохи нижче коліна.

21. Для демонстрації декольте в піджаку з глибоким вирізом, обов'язково одягніть контрастного кольору топ.

22. У гардеробі мають бути речі на всі випадки вашого життя. Це одяг для дому, шопінгу, роботи, святковий одяг. Всі ці речі повинні бути доречними, стильними й добре сидять на вас.

23. Повним жінкам можна носити чорний колір, що приховує недоліки. Але варто і підкреслити достоїнства, додавши пару яскравих елементів, наприклад, в області грудей.

24. Якщо верху одяг вельми легковажна, то і низ повинен бути в тому ж стилі.

25. Маленьким жінкам варто відкривати шию і декольте, що не застібатися на всі гудзики, щоб не створювати враження людини у футлярі.

26. Крупним жінкам не варто носити великих сумок, вони зроблять вас ще більший і об'ємніше.

27. Бійтеся нудних комплектів і відсутності аксесуарів.

28. Модний колір волосся - рівномірний і натуральних відтінків. Забудьте про мелірованії і різних кольорах на волоссі.

29. Найкращий сучасний і витончений комплект на кожен день - просте пальто з чітко окресленим плечовим поясом, спідниця-олівець, туфлі-човники.

30. Манікюр з розписом або стразами - поганий тон. Все, що називають "дизайном нігтів", абсолютно немодно і абсолютно без смаку.

31. Джинси мають бути гладкими, коригуючими. Вони повинні покращувати вашу фігуру, робити вас стрункіше, а ноги довшими. Забудьте про джинсах з вишивкою, блискітками і мереживами.

32. З фіолетовим кольором добре поєднуються темно-зелений колір, холодний рожевий, бузковий, бежевий, сірий, блакитний і навіть червоний.

33. Топи і блузки повинні бути досить щільними. На них може бути декольте або відкритий рукав, але через тканину не повинно бути видно ваше тіло.

34. Якщо у вас об'ємна нижня частина вам підійдуть широкі брюки щільні на стегнах і спідниці-олівець.

35. Не використовуйте в одному комплекті квітковий візерунок кілька разів, наприклад, на спідниці і на блузі.

36. Вибираючи класику, купуйте речі ідеальні за розміром. Класика повинна бути досконалою.

37. Напівпрозорі речі виглядають вульгарно і спотворюють фігуру. Але якщо ви дуже любите напівпрозорі блузки, необхідний обов'язково кокетливий жакет, щоб трохи прикрити тіло.

38. Хутряна річ не повинна зливатися з волоссям, це виглядає смішно.

39. Для вечірнього виходу в одязі має блищати щось одне - або плаття, або аксесуари.

40. Плоска підошва у взутті - ознака домогосподарок і олігархів. Якщо ви себе не відносите ні до того, ні до іншого, одягайте невисокий каблук.

41. Повним дівчатам не можна носити джинси із заниженою талією, вони візуально вкорочують фігуру. Краще вибрати класичні джинси і всілякі спідниці та сукні.

42. Якщо вам потрібен ошатний вигляд, не беріть з собою велику сумку, навіть якщо вона за кольором і формою добре підходить. Краще буде - клатч будь-якого розміру або маленька акуратна сумочка.
Помилковий заголовок — Gjhflb ojlj cnbk. dsl Tdtksyb {hjvxtyrj

25 Листопада, 21:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій