Настільна версія
мова | язык

Воплі Відоплясова завершили світовий тур ВВ-ХХХ концертом у Києві і презентували нову пісню О-О-О

2 Грудня, 12:55

Поділитися:

Гурт Воплі Відоплясова повернувся в Україну з тривалого ювілейного туру аби в останній день осені відіграти потужний концерт в рідному Києві.

Допоки «осінь на карнизах малювала стриптизи» шалений драйв та енергетика Олега Скрипки розтопили сніг та позбивали бурульки в радіусі кількох кілометрів навколо концертного залу «Атлас».

Святкування музичного Дня народження ВВ відбулося у березні 2016 року у київському Палаці Спорту разом з багатотисячною армією “вевешних” шанувальників. Позаду українських рокерів лишилися музичні аншлаги і тисячи кілометрів доріг США, Канади, Англії, Ірландії, Греції, Білорусі, Латвії і звісно України, де хлопці, зіграли кілька концертів для наших захисників у зоні АТО.
Загалом у ювілейний рік ВВ зіграли 30 концертів у 12 країнах світу під час яких 120 тисяч вдячних фанів осягнули чудовий світ рок-н-ролу від Скрипки та ВВ.

30 листопада «Зоряна осінь» від ВВ у Києві стала справжнім спалахом драйву. Весь зал співав пісні з усіх альбомів та життєвих періодів народних улюбленців.
Абсолютною несподіванкою стала презентація командою нової пісні “О-О-О”, яку після коротенької розминки на одній хвилі підхопив весь натовп!

Олег Скрипка зі сцени пригадав, що музика до неї була написана ще під час творчого екзилу у Франції, у стилі укро-панку, а от слова Скрипка написав лише за кілька днів до концерту. Йому захотілось згадати жартівливі історії з концертного життя гурту, як колись фронтмена вдарило током з мікрофону під час концерту, або як вибухнула граната з газом “черьомуха ” під час виступу ВВ на Хеловін...

Після живого масового виконання пісні О-О-О, Воплі вирішили що вона увійде до їхнього нового альбому, над яким команда почне роботу вже найближчими днями.
Помилковий заголовок — Djgks Dsljgkzcjdf pfdthibkb cdsnjdbq neh DD-{{{ rjywthnjv e Rb'ds s ghtptynedfkb yjde gscy. J-J-J

2 Грудня, 12:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)