Настільна версія
мова | язык

Злата Огнєвіч разом з музикантами гурту "Скрябін" і Женею Толочним випустила трек "ВодаВогонь"

2 Грудня, 13:46

Поділитися:

Українська артистка взяла участь у записі нової версії відомої і улюбленої пісні "ВодаВогонь", композитором якої є музикант Олексій Зволинский, а автором слів - Андрій Кузьменко.

Злата Огнєвіч неодноразово в своїх інтерв'ю говорила, що не тільки поважає творчість групи "Скрябін", а й із задоволенням заспівала б одну з пісень. У якийсь момент музиканти групи запропонували артистці співпрацю, щоб внести родзинку в нове прочитання цієї композиції.

- Кузьма створив образи, які вражають найвимогливішу уяву. Він мав унікальний талант описати звичайні речі звичайними словами, але так, що всі образи малюються прекрасними неабиякими картинами, кожна з яких обов'язково має глибинний сенс. Саме тому я відразу погодилася на пропозицію співпраці, адже пісні групи "Скрябін" - це те, що ніколи не буде забуто, - коментує Злата Огнєвіч.

- Для запису нової версії пісні «ВодаВогонь» ми запросили співачку з впізнаваним сильним вокалом і неймовірним відчуттям музики. Злата Огнєвіч - харизматична емоційна артистка, її голос дав пісні нове життя і правильну енергетику, - говорить автор музики Олексій Зволинский.

Крім Злати, вокальну партію виконує і Женя Толочний, який вже деякий час їздить на гастролі з групою "Скрябін" в якості соліста.

- Ця пісня для мене дуже особлива. Мені було незрозуміло, як вона обійшла мою увагу раніше. У ній так багато українського духу, якого, як мені здалося, ми зуміли домогтися в звучанні, - каже Женя Толочний.

Саунд-продюсером нової версії пісні "ВодаВогонь" виступив відомий музикант - Мілош Єліч з групи "Океан Ельзи". Піаніно в сучасній запису треку звучить також в його виконанні.

- Працювати над цією піснею було задоволенням і відповідальністю. Нелегко робити рімейк. Завжди є оригінал, який люди пам'ятають і відповідальність - що треба зробити не гірше. Я впевнений, що у нас вийшло! А задоволення бо, по-перше, з першої репетиції ми знайшли спільну мову і класно і весело провели час, а по-друге, завжди задоволення працювати з класними музикантами, які швидко і легко на льоту схоплюють будь-яку ідею і самі пропонують свої! - прокоментував співпрацю саунд-продюсер треку Мілош Єліч.

Варто відзначити, перше публічне виконання композиції "ВодаВогонь" відбудеться в рамках сольного концерту Злати Огнєвіч у Палаці "Україна" вже 8 грудня. Це буде номер від музикантів колективу "Скрябін", Жені Толочного і, звичайно ж, господині заходу - самої Злати Огнєвіч.
Помилковий заголовок — Pkfnf Juy'dsx hfpjv p vepbrfynfvb uehne @Crhz,sy@ s :tyt. Njkjxybv dbgecnbkf nhtr @DjlfDjujym@
2 Грудня, 13:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон