Настільна версія
мова | язык

ДІЛЯ презентував святкову пісню «Новий Рік»

14 Грудня, 10:57

Поділитися:


ДІЛЯ продовжує радувати новинками і сьогодні в передчутті свят представляю нову позитивну композицію «Новий Рік». Пісня виходить окремим синглом і була створена зовсім нещодавно.

ДІЛЯ розповів, що пісню він написав в одну з листопадових ночей. Потім до творчого процесу долучився Андрій Шалімов (Репер Фріл), який виступив співавторов тексту.

«Мені дуже хотілося, щоб цей трек підкреслював новорічний настрій: і в музиці, і в словах. А ще була така ідея, щоб слухаючи цю композицію, люди захотіли обійняти один одного і побажати щось тепле, душевне, позитивне, мотивуюче. Щоб батько обійняв доньку чи сину, дружина чоловіка, щоб навіть бабуся з дідусем обійнялися. Мені хотілося підкреслити цією піснею загальнолюдську любов та кохання, бо через війну, проблеми, нам так часто не вистачає саме чогось позитивного і по-домашньому теплого. Тим більш, я дуже люблю новорічні свята», - поділився ДІЛЯ.

Як і попередній сингл "Щасливий", над звуком і мастерингом працював легендарний Олександр Ходченко, а зведення інструментів як завжди робили всією командою. Найближчим часом ДІЛЯ планує презентацію унікального збірника, раніше нереалізованого матеріалу під назвою "Singles", і компіляцію кращих пісень "The Best Of".

Нагадаємо, що рік тому ДІЛЯ оприлюднив різдвяний мініальбом Gabriel's message, який увійшов до одноіменного EP різдвяних і новорічних пісень. Окрім Gabriel's Message, на ЕР містяться три українські колядки і щедрівки. 
Помилковий заголовок — LSKZ ghtptynedfd cdznrjde gscy. «Yjdbq Hsr»
14 Грудня, 10:57

Поділитися:

прес-служба

Теги: ДІЛЯ, пісня, Новий Рік

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)