Настільна версія
мова | язык

Співачка Рі ввійшла у 15 перших красунь світу

21 Грудня, 20:21

Поділитися:

Співачка Рі завоювала титул "Краса Європи" ( beauty of Europe ) 2017 на престижному міжнародному конкурсі Mrs. Globe 2017, що нещодавно пройшов на китайському острові Хайнань.

У дійстві взяли участь учасниці з сімдесяти країн світу. Головна відмінність mrs.globe від інших подібних конкурсів полягає у тому, що це не тільки змагання вродливих жінок, але і тих, котрі досягли чогось у житті і своїм прикладом надихають інших.

"Атмосфера конкурсу була дуже дружньою та веселою. Про те що ми в тропіках мені нагадував купальник та п'ятнадцятихвилинні вилазки до океану замість обіду. Дуже важким був день благодійності. Замість будинку для літніх нас повезли до діточок з особливими фізичними та психічними потребами, -- згадує Маргарита Смілянська. -- Ця поїздка надихнула мене на добрі справи і незабаром ми поїдемо до діток, які зустрічаюсь майже всі свята у лікарнях. Повернувшись зіркою китайських медіа і з відчуттям гарно відпрацьованого шоу, я вже намагаюсь вставити до свого весняного графіку новий конкурс".
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf Hs ddsqikf e 15 gthib[ rhfceym cdsne

21 Грудня, 20:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)