Настільна версія
мова | язык

Позитив розповів про лосини, а Надя Дорофеєва - про випалене та різнобарвне волосся

28 Грудня, 15:43

Поділитися:

Учасники гурту «Время и Стекло» пригадали пошуки іміджу під час екранізації пісні «На Стиле».

У грудні в мережі з’явилася чергова пісня колективу «Время и Стекло», що зветься «На Стиле». Аранжування для неї лежало в архіві гурту два роки. Потім Олексій та Надя вирішили повернутися до цього треку. Вони оновили не лише музику, а й тематику пісні. Спочатку вона, каже Надя, була присвячена фітнесу.

Надя Дорофеєва: «Зараз ця тема якось не актуальна зовсім, бо два роки тому це було ще популярно, люди просто ринули в тренувальні зали, займалися спортом. Нині ж це роблять геть усі. Тож ми вирішили змінювати текст». 

Натомість, члени бенду вирішили зосередити увагу на трендах сьогодення. Хоч у пісні Позитив читає від першої особи «Татухи набили, губы налепили, ногти напилили», у тексті, зазначає він, ідеться не про його вуста.

«Я думаю, це точно не про мене. У мене з губами все нормально, мені їх ліпити не треба. Це ж такі трендові фішки. Все, що зараз модно, все, що відбувається в соцмережах – це губки. Зараз чимало дівчаток почали собі колоти вуста. Навіть якщо вони в них нормальні, все одно колють. Я, звичайно, не розумію навіщо, але, можливо, так еволюціонує наша молодь».
За словами співаків, іронії в пісні не варто шукати. Це радше – констатація факту. Головне ж повідомлення нової аудіороботи Позитив описав так:
«Сьогодні людина може виражатися як завгодно. Як їй заманеться. Немає ніяких обмежень, кордонів. Найголовніше – це самовираження й те, що людина хоче показати. Вона може вдягнути що завгодно, головне, щоб їй було зручно».

Але Позитиву, приміром, не завжди випадала нагода носити те, що подобається.
«Я навчався в Київській дитячій академії мистецтв, мені доводилося надягати лосини, що я просто ненавидів. Одначе це було потрібно, оскільки я відвідував такі заняття як "Музика і рух", "Театральна гра". Там потрібно було начіплювати білі шкарпетки, лосини, і я соромився своїх худих ніжок. Це так вбираються діти, щоб було зручно займатися пластикою, гімнастикою, акробатикою, танцями. Якщо говорити з приводу "Время и Стекло", думаю, багато хто знає, що мій найбільш ненависний лук (це був експериментальний лук) – у кліпі "Любви Точка Нет". Це те, у чому я почувався максимально дискомфортно».

Надя також пізнала на собі, що таке пошук стилю. Надя Дорофеєва: «Я пам’ятаю, нещодавно виступала на заході, де ти маєш розповісти про свої прогріхи в роботі. Я взяла свої старі знімки – дитячі, підліткові, і показувала людям. У залі була істерика. Бо пошуки мого іміджу – це страшні пошуки, чорна пляма в моєму житті. Бо це – жах і катастрофа: біле випалене волосся, чорні пасма, червоне волосся, жахливі зачіски. Я себе шукала дуже довго. І тільки зараз я нарешті задоволена собою».
Щоправда, зазначили виконавці, у майбутньому вони й із себе нинішніх можуть посміятися.
Олексій «Позитив» Завгородній: «Коли ти дивишся на тогочасні знімки, розумієш, що тоді просто вважав себе богом. Думаю, ми подивимося на себе в цьому кліпі через років десять, і з чогось точно посміємося».

Екранізація пісні «На Стиле» відбулася в одному з київських павільйонів. Туди спеціально привезли збірні конструкції, розмальовані під прапори різних країн. Режисер Леонід Колосовський обіцяє здивувати глядачів й іншими декораціями, а також особливостями монтажу. Прем’єру кліпу планують здійснити у другій половині січня.
Помилковий заголовок — Gjpbnbd hjpgjdsd ghj kjcbyb? f Yflz Ljhjat'df - ghj dbgfktyt nf hspyj,fhdyt djkjccz

28 Грудня, 15:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван