Настільна версія
мова | язык

Де Ніро написав листа на підтримку Стріп

13 Січня, 00:42

Поділитися:

Американський актор Роберт Де Ніро висловив свою підтримку своїй колезі та подрузі Меріл Стріп у зв’язку з її резонансною промовою на "Золотому глобусі".

У ній, як відомо, кінозірка "проїхалася" по Дональдові Трампу, хоча й не називаючи прізвища новообраного президента США.

На думку Де Ніро, те, що сказала Стріп, повинно було бути сказане. Відкритий лист актора опублікувало видання "People".

"Меріл, те, що ти сказала – це було прекрасно. Це потрібно було сказати, і ти сказала це дуже красиво. Я дуже поважаю тебе за твої вчинки, і світ визнає твої досягнення. Я поділяю твої почуття щодо гопників та забіяк. Досить - це досить", - написав Роберт.
"Ти, з твоєю витонченістю та розумом, маєш потужний голос – такий, що надихає інших говорити вголос, як вони мусять, щоби й їхні голоси були почуті. Дуже важливо, щоби ми всі говорили вголос. Ми любимо тебе. Боб", - додав актор, який сам вважає Трампа бовдуром та "позориськом країни".

Нагадаємо, Дональда Трампа промова Меріл Стріп геть не порадувала. У відповідь він назвав акторку "найбільш переоціненою у Голлівуді", а ще "посіпакою" Гілларі Клінтон.

Поведінку політика, котрий 20-го січня офіційно стане президентом Сполучених Штатів, прокоментував у своєму Twitter письменник Стівен Кінг.

"Відповідь Трампа Меріл Стріп – інфантильна, груба, роздратована – це саме те, через що більшість американців боїться його президентства. Емоційно некваліфікований", - зазначив "король жахів".
Помилковий заголовок — Lt Yshj yfgbcfd kbcnf yf gslnhbvre Cnhsg

13 Січня, 00:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон