Настільна версія
мова | язык

Мірзоян, Козловський та "Green Grey" зустрінуться у Нацвідборі на "Євробачення"

17 Січня, 21:46

Поділитися:

Стало відомо, які артисти пройшли до півфіналу Національного відбору на "Євробачення-2017".

Імена виконавців визначили організатори Нацвідбору разом із музичним продюсером Костянтином Меладзе. У півфіналі зустрінуться Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Віталій Козловський, "AGHIAZMA", "Сальто Назад", "Green Grey", ROZHDEN, "Vivienne Mort" та "Пающие трусы".

Також за право представляти країну на конкурсі боротимуться Анастасія Прудіус, TAYANNA, "DETACH", "O.Torvald", ILLARIA, KADNAY, Рома Веремейчик і група "LUMIERE", MamaRika, Laliko, MELOVIN, "LETAY", "Panivalkova", "С.К.А.Й.", "Monochromea" та переможець онлайн-голосування на сайті "СТБ" – KUZNETSOV.
"Торік нами була задана висока планка, опускати яку не можна. Ми вибирали артистів, орієнтуючись не тільки на якість їхньої музики, свіжий і перспективний матеріал, але і на різноманітність стилів, звучання і навіть епатажність, адже Національний відбір має представляти всю палітру сучасної української музики", - зазначив Костянтин Меладзе.

"За 4,5 місяці неймовірного ажіотажу з боку артистів і серед величезної кількості заявок нам вдалося відібрати дуже цікавих виконавців, рівень яких, можливо, навіть перевершує торішніх півфіналістів. Серед них, безумовно, є дуже імениті музиканти, а є ті, для кого це буде перший крок на шляху до популярності", – додав продюсер.

Три півфінали нацвідбору відбудуться 4, 11 та 18-го лютого.
Помилковий заголовок — Vshpjzy? Rjpkjdcmrbq nf @Пкуут Пкун@ pecnhsyenmcz e Yfwdsl,jhs yf @"dhj,fxtyyz@

17 Січня, 21:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)