Настільна версія
мова | язык

Правила жіночності на кожен день

20 Січня, 20:13

Поділитися:

Щоб стати жіночною, недостатньо тільки змінити свій зовнішній вигляд, адже жіночність - це стан душі. Як стати ніжною і тендітною, незважаючи на епоху унісекс.

Жіночність - це не просто модний тренд, це віяння часу. Епоха унісекс сходить нанівець, повертаються вічні цінності: мужність і жіночність. Якщо ми хочемо бачити поруч із собою справжніх, сильних чоловіків, то бути жіночною нам життєво необхідно!

Стати жіночною: почнемо з одягу

Зустрічати прийнято по одягу , і для того, щоб по-справжньому стати жіночною, потрібно внести корективи у свій гардероб.

Вибирайте одяг яскравих або спокійних, світлих тонів, що підкреслює м'якість ліній і форм. Ніякої мішкуваті, ніякого чорного кольору!

1. Штанам - ні, спідницям - так!

Геть засилля штанів і джинсів! Будемо надягати їх тільки в разі крайньої необхідності. Збираючись на пікнік, в подорож, на прогулянку з дитиною, відкладіть улюблені штани в сторону. Знайдіть гідну спідницю! Позбувайтеся брюк, як від шкідливої звички, на зразок куріння.

2. Не забуваймо про підбори!

Взуття переважно на каблуках, особливо на шпильках: вона допомагає виробити хвилюючу ходу. Але якщо ви перше бігали в кросівках, не варто відразу влазити на височенні підбори, а то ноги поламаєте. Для початку походіть хоча б у класичних човниках з невеликим каблучком.

3. Про домашній одяг

Пам'ятайте про те, що всі зусилля стати жіночною може перекреслити ваш домашній одяг. Не маячіть перед домашніми в махрових халатах і безформних шльопанцях, навіть якщо вам так комфортно. Знайдіть зручний сарафан або плаття, підберіть для дому туфлі - саме туфлі, а не тапки!

4. Використовуємо аксесуари!

Шарфи, браслети, сережки, кільця, намиста і намиста, окуляри, рукавички, головні убори різного призначення, парасолі, пояси, сумки - все має підкреслювати ваш незвичайно жіночний стиль. 

Стати жіночною: стежимо за собою

Справжня жінка завжди виглядає бездоганно, незалежно від віку , комплекції і особливостей фігури.

1. Вчимося любити свою зовнішність

Маючи намір стати жіночною, готуйтеся віддавати багато часу догляду за своєю зовнішністю. Займіться своїми волоссям, нігтями, шкірою, регулярно відвідуйте косметичні салони або проводите косметичні процедури вдома самостійно. Сподіваюся, не потрібно нагадувати про те, що ваші руки завжди повинні бути "при манікюрі", а волосся - "при укладанні"?

2. Більше рухаємося!

А ще стати жіночною вам допоможуть фітнес-клуби і взагалі здоровий спосіб життя. Адже поняття жіночності невіддільне від понять краси і здоров'я.


Зайві кілограми, целюліт та інші фізіологічні неприємності їй зовсім ні до чого.

Прекрасна альтернатива фітнесу - танці (втім, при бажанні можна досягти успіху в обох напрямках відразу). Регулярні заняття танцями допоможуть вам відпрацювати граціозність і плавність рухів, ви відчуєте незвичайну внутрішню легкість.

Стати жіночною: відпрацьовуємо хороші манери

Неможливо стати жіночною, не будучи доброю, милою і чарівною. Добре, якщо цими чудовими якостями вас наділила сама природа - а ми в цьому і не сумніваємося! Але будь-який дар треба розвивати і всіляко підтримувати.

1. Посміхаємося!

зачаровувати оточуючих! Усіх - від домочадців до керівника вашої компанії і бабусь з сусіднього під'їзду. Толку від того, що ви надягнете дороге плаття і обзаведетеся суперстильних сумкою, але при цьому будете ходити з вічно похмурим обличчям? Щодня з чарівною посмішкою, від якої стане світліше навіть у похмурий день!

2. Ви - прекрасні!

Вірте у свою неперевершеність. Якщо ви подобаєтеся собі - ви сподобаєтеся і всім іншим, і навпаки. Будьте відкриті і доброзичливі у спілкуванні. У контактах з жінками не демонструйте зарозумілості, а в контактах з чоловіками не "тисніть" інтелектом. Як говориться, будьте простіше - і люди до вас потягнуться.

3. Чи не "вантажницею", а співрозмовниця!

Будьте приємною співбесідницею, готової вислухати і дати мудру пораду в будь-якій ситуації. А ось манера "вантажити" своїми проблемами оточуючих не вітається. Стати жіночною вона вам явно не допоможе.

4. Залишаємося жінкою навіть вдома!

Будьте м'якшою у відносинах з чоловіком, домочадцями. Не прагніть зайняти відразу всі ключові пости у домашньому "уряді". Дотримуйтесь неписаних законів мудрих жінок всіх часів і народів: "Чоловік - голова, жінка - шия. Куди шия поверне, туди голова і дивиться ". Не звалюйте на себе всі господарські клопоти - ви не домашня техніка нового покоління. Ніжно, мило і ненав'язливо делегуємо ряд повсякденно-побутових повноважень нашим дорогим чоловікам: привезти продукти з супермаркету, вимити посуд після вечері, пропилососити квартиру. Нехай відчувають, на чиєму боці сила!

Еталон жіночності можна назвати актрис Келлі Резерфорд і Елізабет Мітчелл. Пам'ятаєте, який ніжний, глибокий і пронизливий погляд у кожної з них? Як вони рухаються? Як тримаються? Ось вона, жіночність в чистому вигляді.

І наостанок: не варто відкладати намір стати жіночною в довгий ящик. Почніть прямо сьогодні, і у вас обов'язково вийде! Адже це дуже приємно: знати, що всі навколо бачать в тобі справжню жінку.
Помилковий заголовок — Ghfdbkf ;syjxyjcns yf rj;ty ltym

20 Січня, 20:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)