Настільна версія
мова | язык

Переіменований "СКАЙ", Мірзоян і "Vivienne Mort" презентували пісні для "Євробачення"

2 Лютого, 22:52

Поділитися:


Гурти та артисти, які братимуть участь у Нацвідборі на "Євробачення", продовжують презентувати свої конкурсні пісні.

Деякі команди навіть адаптують свої назви під міжнародний формат. Наприклад, рок-гурт "СКАЙ" відтепер називатиметься "SKAI". Спеціально для "Євробачення" музиканти створили пісню "All My Love For You" - англомовний варіант пісні "Я тебе люблю", яка була нещодавно представлена.
Авторами слів виступили американський співак-композитор Джон Хілл та продюсер Слава Макаркін. Запис вокалу відбувся на студії у Чикаго.
"…Для створення якісного саунду ми залучили найкращих спеціалістів міжнародного рівня, які створили, не побоюсь цього слова, музичну вибухівку. Хотілося б, щоб Україна не знижувала свою планку на міжнародній музичній арені", - зазначив фронтмен гурту Олег Собчук.

Також конкурсну композицію презентувала група "LUMIERE". Їхній трек має назву "Make It Real".
Пісня була записана в рекордно короткі терміни і суттєво відрізняється від основної творчості групи.
1-го лютого у мережі з'явилася композиція гурту "Vivienne Mort" "Іній", яку заспіває 18-го лютого на Нацвідборі. "Ми звичайні люди, які говорять багато слів і рідко про головне. Зустрічаємося щодня з іншими людьми і обговорюємо якісь дурниці, не бачимо і не відчуваємо одне одного, втрачаємо цікавість і мало імпровізуємо. В результаті ми забуваємо, що головне в житті – любов, а все решта – різного виду непотріб. На фоні своїх нескінченних спроб бути присутньою, я щаслива, що знову з’являється пісня, і вона одна скаже за мене більше, ніж я сама за цілий рік", - сказала вокаліста гурту Дана.

Ще один учасник Нацвідбору - Арсен Мірзоян представив конкурсну композицію під назвою "Джеральдіна" (Geraldine). "Одного дня я натрапив на лист Чапліна. Він був адресований його доньці Джеральдіні. Мені, як батьку доньки, теж знайомі ці відчуття: сини - чоловіки в майбутньому, і вони зможуть самі за себе постояти, а принцесі потрібен вірний лицар на все життя. Мені вистачило пару годин, я стисло заримував лист Чарлі - так з'явилась пісня "Джеральдіна", - розповів Мірзоян.
Помилковий заголовок — Gthtsvtyjdfybq @CRFQ@? Vshpjzy s @Мшмшутту Ьщке@ ghtptynedfkb gscys lkz @"dhj,fxtyyz@
2 Лютого, 22:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків