Настільна версія
мова | язык

Учасники фіналу Євробачення-2017: Франція та Іспанія

15 Лютого, 22:13

Поділитися:


Сьогодні ми познайомимося з учасниками Євробачення-2017, чиї пісні ми гарантовано почуємо в фіналі конкурсу. Адже представники країн-засновниць Євробачення, так званої Великої п'ятірки, потрапляють у фінал автоматично.

І Франція, і Іспанія вже визначили не тільки виконавців, але й пісні, з якими учасники презентуватимуть свої країни на конкурсі. Може, за одну з них ви й надішлете свою смс-ку 13-го травня.

Франція - Alma

Національний мовник France-2 назвав ім'я представниці Франції на Євробаченні в Києві. Це співачка, що набуває все більшої популярності, Альма.
Справжнє ім'я співачки Alexandra Maquet. Їй 28 років, вона родом з Ліона. Перед тим як серйозно зайнятися музичною кар'єрою, Олександра встигла отримати диплом з економіки. Переїхавши до Парижа, вона познайомилася зі знаменитим композитором Назимом Халедом. Саме він став автором її дебютного альбому, а також пісні, з якою Альма поїде виступати на євро-конкурсі.

Пісня Альми називається "Requiem". Хоч текст пронизаний мотивами memento mori, ритмічно це найенергійніший реквієм, який я чула. Загалом, життя коротке, співає Альма, тож давайте танцювати, веселитися й кохатися.

Іспанія - Manel Navarro

Три дні тому на драматичному фіналі національного відбору визначився представник Іспанії на Євробаченні-2017. Ним став 20-річний Манель Наварро. Співак, поет і гітарист.

Юний Манель вже встиг випустити два сингли. Зі своєю свіжою піснею "Do It for Your Lover" Наварро вирушить причаровувати публіку Євробачення.

Сенс пісні, під яку пританцьовуватимуть глядачі в Міжнародному виставковому центрі, не мудрований. Якщо тобі нічого не хочеться робити, навіть ліньки встати з ліжка - зроби це "заради нашого кохання".
Помилковий заголовок — Exfcybrb asyfke "dhj,fxtyyz-2017^ Ahfywsz nf Scgfysz
15 Лютого, 22:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)