Настільна версія
мова | язык

Анджеліна Джолі найняла піарщиків для поліпшення іміджу

16 Лютого, 21:51

Поділитися:

Актриса вирішила звернутися до послуг професійних прес-агентів, щоб поліпшити свій публічний імідж.

Після оголошення про розлучення з Бредом Піттом Анджеліна Джолі постійно знаходиться в центрі уваги ЗМІ, однак, ставлення до неї у преси та публіки неоднозначне. У численних публікаціях робляться припущення, що причиною краху зоряного шлюбу були не тільки шкідливі звички Пітта, але в першу чергу нестабільне психічний стан Джолі. Більш того, недавня поява Бреда Пітта на церемонії вручення премій "Золотий глобус", зустрінуте оваціями, а також компліменти, які видають помітно помолоділа акторові ЗМІ, створюють враження, що в плані іміджу Анджеліна Джолі програє. 

Симпатії публіки до Пітту не змогли похитнути навіть повідомлення про його схильності до алкоголю і наркотиків і нібито різкості по відношенню до дітей. Зате відмови Джолі колишнього чоловіка в побаченнях з дітьми не додали їй очок. Розуміючи це, актриса, як повідомляють джерела, вирішила звернутися до послуг професійних прес-агентів, щоб поліпшити свій публічний імідж.
Пару років тому Анджеліна в одному з інтерв'ю зізналася, що терпіти не може піарників, тому контролює цю сторону своєї роботи самостійно. Що, однак, обернулося низкою великих прорахунків, допущених нею в останні місяці.

Головною помилкою стали "викиди" по ситуації з дітьми, зроблені з подачі Джолі. Це, на думку юристів, дало привід таблоїдам "полоскати" цю тему, травмуючи дітей, і так опинилися в непростому положенні. Пітт звертався до Анджеліни з проханням не виносити це на публіку, отримав відмову, але після теплого прийому, наданого йому на "Золотому глобусі", актриса погодилася, побачивши, що громадська думка на його боці, а преса робить з Бреда швидше жертву, ніж винуватця розлучення.
Проте ситуація вже була упущена і спроби Джолі виставити себе страждає стороною не вдалися. Тому і були найняті професійні прес-агенти, контакти з якими Анджеліна не афішує. Найближчим часом, втім, зв'язуватися з медіа актриса не планує. "Їй просто нічого поки сказати журналістам", - заявило джерело.
Помилковий заголовок — Fyl;tksyf L;jks yfqyzkf gsfhobrsd lkz gjksgityyz svsl;e

16 Лютого, 21:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій