Настільна версія
мова | язык

Лобода vs. "1+1": журналісти телеканалу звинуватили охоронців співачки у нападі

6 Березня, 21:42

Поділитися:

Розгорівся гучний скандал команди співачки Світлани Лободи з журналістами телеканалу "1+1".

Поки що "зашквар" відбувається на просторах соцмереж та медіа, але обидві сторони погрожують перевести розбірки у судову площину.

Все почалося з того, що журналіст "плюсів" Олександр Дубінський на своїй сторінці повідомив про те, що охорона Лободи напала на знімальну групу проекту "Українські сенсації".

У своєму пості Олександр написав точну адресу будинку Лободи, що дуже обурило команду співачки.

"Охоронці співачки, з пістолетом і молотком (!), фактично, пограбували знімальну групу, яка просто перебувала на вулиці. Погрожували прострелити ноги. З вкраденою апаратурою виродки зникли з місця злочину на машині", - написав Дубінський.
"У мене складається враження, що від статусу своєї "зірковості" деякі особистості просто втратили ґрунт під ногами. Сприймаючи себе зірками й богами в одній особі, вважають, що можуть робити все що завгодно та залишатися безкарними", - цитує "ТСН" Дубінського.

На місце інциденту журналісти викликали поліцію, яка зафіксувала заяву знімальної групи телеканалу про перешкоджання журналістській діяльності, а також зафіксувала факт пограбування та пообіцяла притягнути винних до відповідальності.

"Дії охоронців співачки підпадають під ст. 171 Кримінального Кодексу України про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, адже наша знімальна група займалася підготовкою матеріалів власного розслідування, тобто безпосередньо виконувала свої професійні обов'язки, під час яких мала право здійснювати письмові, аудіо- та відеозаписи із застосуванням необхідних технічних засобів", - зазначила директор з юридичних питань 1+1 медіа Тетяна Смирнова.

Продюсер Лободи Нателла Крапівіна одразу ж відреагувала на звинувачення. На своїй сторінці вона виклала власний варіант того, що відбулося.
Також ситуацію прокоментувала прес-служба співачки.

"Повна нісенітниця і брехня від першого до останнього слова. У приватному будинку Світлани Лободи, крім матері і шестирічної дочки, яка була дуже налякана тим, що сталося, знаходився тільки помічник співачки, який зробив зауваження групі людей, котрі пізніше назвалися журналістами, яка намагалася проникнути на територію будинку. Він відразу ж викликав поліцію і після прибуття патруля дав свідчення", - йдеться у заяві представників Лободи.
Як запевняє прес-служба, жодного впливу, крім усних зауважень помічника артистки, на знімальну групу не було.

"У будинку є камери зовнішнього спостереження, і весь інцидент зафіксований. За необхідності ми готові надати їх відповідним службам. Заяви керівника знімальної групи є абсолютно брехливими, і коментувати їх не має ніякого сенсу. Більш того, вони порушують закон України про персональні дані, і з цього приводу будуть вжиті заходи відповідно до Закону", - запевнили представники артистки.
Пізніше Дубінський на своїй сторінці повідомив, що проти охорони Лободи розпочато кримінальне провадження за статтею "розбій". Номер провадження 12017110200001243 від 05.03.2017 р. за ч. 2 ст. 187 КК України. Санкція - від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

"Нагадаю, охоронці напали на дівчину-журналістку, і погрожуючи молотком і пістолетом, фактично, пограбували її. Для недалеких любителів пісень Лободи уточнюю, що знімальна група перебувала в автомобілі. Ніяких спроб "поникнути" у двір до Лободи - як це зараз судорожно намагаються представити її агенти - звичайно, не було. І так. За зоряну хворобу теж іноді доводиться сидіти в тюрмі. За справу", - додав журналіст.

До слова, у коментарях до посту Дубінського телеведуча Кароліна Ашіон написала, що весь це скандал - чудовий піар для Лободи, і на її місці мріє опинитися кожен.
Помилковий заголовок — Kj,jlf мы/ @1+1@^ ;ehyfkscnb ntktrfyfke pdbyedfnbkb j[jhjywsd cgsdfxrb e yfgfls

6 Березня, 21:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон