Настільна версія
мова | язык

Віктор Павлік переспівав улюблену пісню мами Кузьми Скрябіна

21 Березня, 21:46

Поділитися:

Український співак Віктор Павлік записав улюблену пісню мами Андрія Кузьменка — «Соло».

У співпраці із саундпродюсером Владом Сотніковим та аранжувальником Андрієм Тімощиком музиканти вдягнули пісню у сучасне звучання, зберігши тонку атмосферу оригіналу. Вибір композиції був не випадковим.

Віктор Павлік: «У 2015, на концерті пам’яті Кузьми у Львові, мама Андрія попросила мене виконати її улюблену пісню “Соло”. На той момент я цієї пісні не знав. З перших же слів вона мені сподобалась, і я подумав: “Ого, чувак, скільки я ще в тебе не чув!”. “Ми з вами є на тій землі, як клавіші на піаніно…”. Таке мега просте і таке мудре порівняння. Кожен звучить по-своєму, плаче, сміється, але врешті-решт — ми всі просто люди. І так, ми звикли все в житті ділити на чорне і біле, рідко коли виходить знайти напівтони. Минув рік, і я піймав себе на тому, що постійно наспівую пісню. Свого часу просив у Андрія дозволу співати “Годинник”, так вона мені сподобалась, тепер прийшов час “Соло”».

Вперше почути «Соло» наживо у виконанні Віктора Павліка та PavlikOverDrive можна буде 18 квітня в клубі «Атлас», де музикант представить сольну програму своїх кращих хітів в рок-саунді.
Помилковий заголовок — Dsrnjh Gfdksr gthtcgsdfd ek.,ktye gscy. vfvb Repmvb Crhz,syf
21 Березня, 21:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)