Настільна версія
мова | язык

Том Круз закрутив роман з 28-річною зіркою серіалу "Корона" Ванессою Кірбі

23 Березня, 18:55

Поділитися:

Останній серйозний роман Тома Круза завершився в 2012 році, коли він розлучився з Кеті Холмс.

З тих пір Тому приписували багато нових стосунків, але ще жодні з них не отримали офіційного підтвердження або спростування. Сьогодні в ЗМІ з'явилася нова інформація: інсайдери видання InTouch Weekly повідомляють, що Том зустрічається з 28-річною актрисою, зіркою серіалу "Корона" Ванессою Кірбі.

Повідомляється, що Том був настільки вражений грою Ванесси в популярному серіалі, де вона грає принцесу Маргарет, що тут же вирішив запросити її на одну з ролей у фільмі "Місія нездійсненна 6", зйомки якого почнуться незабаром.

Том підкорений її талантом. Він відразу ж сказав продюсерам, що на одну з головних ролей вони повинні запросити саме Ванессу. Між ними відразу виникла хімія. Він просто вражений її нескінченним шармом і енергією, і вже навіть подумує про спільне майбутнє. Він хоче зробити її такою собою місіс Круз, - говорить інсайдер.

Нагадаємо, на рахунку Тома Круза три розлучення, причому відносини з кожною дружиною розвивалися у нього за схожою, "прискореною" схемою. З першою дружиною - Мімі Роджерс - до весілля він був знайомий всього кілька місяців, з другої - Ніколь Кідман - він заручився незабаром після спільних зйомок у картині "Дні грому". Кеті Холмс "впала" жертвою його чар на першому ж побаченні, незабаром завагітніла і вже через рік після їхнього знайомства подарувала йому доньку Сурі. Якщо романтична "схема" Тома продовжить працювати, Ванесса Кірбі має всі шанси стати четвертою місіс Круз.
Помилковий заголовок — Njv Rhep pfrhenbd hjvfy p 28-hsxyj. pshrj. cthsfke @Rjhjyf@ Dfytccj. Rsh,s

23 Березня, 18:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)