Настільна версія
мова | язык

Група The Hardkiss представили альбом Perfection is a lie

7 Квітня, 23:22

Поділитися:

Платівкою колектив підвів творчі підсумки за останні два роки.

Українська рок-група The Hardkiss представила альбом Perfection is a lie, яким підвела творчі підсумки за останні два роки.

Дві нагороди національної музичної премії YUNA ("Найкраща рок-група" і "Найкраще концертне шоу"), а також статуетка "Альтернатива" M1 Music Awards. 5 країн, 35 концертів і 10 тисяч глядачів на двох сольних концертах в Києві – такі підсумки грандіозного Perfection Tour, який стартував восени минулого року.

"Ці два роки ми провели дуже драйвово, – розповідається фронтвумен гурту Юлія Саніна. – Час перегортати сторінку і починати писати нову історію. Чим ми, власне, вже щосили займаємося. У нас стільки ідей і задумів – час музичних експериментів триває".
"Ми продовжуємо випускати матеріал синглами, приділяючи максимум уваги кожному новому треку. Але ми не забуваємо і про тих наших слухачів, які люблять "потримати" музику в руках", - сказав креативний продюсер та гітарист The Hardkiss Вал Бебко.

За словами музиканта, в альбом Perfection is a lie увійшло 11 синглів.

"Ми знову заморочилися і зробили з CD крутий предмет для колекції – його точно повинен мати кожен учасник нашої великої та дружньої The Hardkiss Family", – підкреслив Бебко.

Альбом вже доступний для скачування на iTunes.

У квітні група анонсує вихід кліпу на пісню "Антарктида" – одного з ключових треків альбому "Perfection is a lie". Режисером нового відео The Hardkiss виступив Ігор Стеколенко. 
Помилковий заголовок — Uhegf Еру Рфквлшыы ghtlcnfdbkb fkm,jv Зукаусешщт шы ф дшу

7 Квітня, 23:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків