Настільна версія
мова | язык

Група ONUKA виступить у рамках фіналу Євробачення-2017

19 Квітня, 22:44

Поділитися:

Відома українська група ONUKA виступить під час фіналу конкурсу Євробачення-2017 Києві, повідомляє в середу прес-служба телеканалу UA: Перший.

У прес-службі пояснили, що під час півфіналів та фіналу Євробачення продюсери зазвичай планують кілька так званих інтервал-актів. Імена виконавців, які виступатимуть у перервах між номерами конкурсантів, завжди майже до останнього тримають у таємниці.

Крім того, під час фіналу виступить переможниця Євробачення 2016 - українська співачка Джамала з піснею "1944", яка принесла перемогу в Стокгольмі, і новою композицією.

Група ONUKA - це оригінальне звучання українських інструментів у неповторному електронному аранжуванні. В їх стилі поєдналися лаконічність електронної музики і ліричне звучання традиційних українських інструментів (сопілки, бандури, трембіти). Група створена в 2013 році та майже одразу стала відомою не тільки в Україні, а й за кордоном.

Для Євробачення музиканти підготують спеціальний номер.

Євробачення-2017 відбудеться в Києві в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали відбудуться 9 і 11 травня, фінал - 13 травня.
Помилковий заголовок — Uhegf ЩТГЛФ dbcnegbnm e hfvrf[ asyfke "dhj,fxtyyz-2017

19 Квітня, 22:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)