Настільна версія
мова | язык

"Кожна секунда вирішальна": "O.torvald" показали відео на пісню до "Євробачення"

10 Травня, 22:22

Поділитися:

Три дні залишилося до фіналу "Євробачення", у якому від України виступить рок-гурт "O.Torvald" з піснею "Time".

Фронтмен групи Женя Галич вже неодноразово пояснював сенс конкурсної композиції, однак щоб донести свій меседж ще краще, хлопці створили лірик-відео.

У кліпі вони намагалися показати, що кожна секунда може стати вирішальною, і кожну мить свого життя ми робимо вибір.

"Мене часто запитують, про що пісня "Time". Що вона означає для нас? Складно відповісти на це запитання в рамках флеш-інтерв'ю, веселих опитувань та коротких радіо-ефірів, рахунок яким ми вже втратили. Я часто відповідаю, що пісня "Time" про цінність кожного моменту. Але її реальний сенс набагато ширший", - заначив Галич.
"Кожної миті свого життя всі ми маємо право на вибір. Кожна секунда може стати вирішальною. З митей складається історія, миті визначають її хід. Час може летіти непомітно, а може зупинятися. І перш, ніж прийняти важливе рішення, зупиніть час! Замисліться про те, що буде далі?" - поміркував Галич.

"Тут і зараз ви маєте шанс вирішити, який слід залишити після себе: побити спортивний рекорд, написати круту музику, зробити нове наукове відкриття чи запустити хвилю агресії й ненависті, які сіють в суспільстві страх, руйнування і ворожнечу", - підсумував музикант.
Помилковий заголовок — @Rj;yf ctreylf dbhsifkmyf@^ @Щ/ещкмфдв@ gjrfpfkb dsltj yf gscy. lj @"dhj,fxtyyz@
10 Травня, 22:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван