Настільна версія
мова | язык

Заключна частина "Світового туру" Океану Ельзи пройде в Україні

19 Травня, 11:52

Поділитися:

"Світовий тур 2016-2017" Океану Ельзи на підтримку альбому "Без меж" розпочався ще в травні 2016 року великим концертом у Маріуполі і до травня 2017 року концерти вже пройшли у 57 містах, 28 країнах, на 4-х континентах - Європа, Північна Америка, Азія та Австралія. А з 21 травня по 17 червня 2017 р. в Україні пройдуть фінальні 12 концертів.

Протягом туру гурт мав купу цікавих, смішних, а інколи, як, наприклад в Римі, де музиканти відчули на собі землетрус восени 2016 року, й екстремальних історій. Та й шлях додому з австралійського Сіднея, що склав 26 годин в дорозі, теж запам'ятався ;)

Були міста, в яких ОЕ виступали вперше. Це і австралійській Мельбурн та Сідней, американський Сіетл, Софія (Болгарія), Стокгольм (Швеція), Дубаї (ОАЕ), Лієпая (Латвія), Дублін (Ірландія).

Святослав Вакарчук про цікаві міста маршрутом "Світового туру":

"Усі країни та міста, де ми побували вперше, були особливими. У Сіетлі ми сходили в музей Nirvana і Джимі Хендрікса – для рок-музикантів це місто визначне! З австралійських міст, де були наші концерти - Сідней та Мельбурн - більше нас вразив Мельбурн. Мабуть, все співпало – і настрій, і атмосфера міста, і його зручність.

У Дубаї, не зважаючи на суворі мусульманські порядки, українські дівчата прийшли на наш концерт у доволі відвертому, як для арабської країни, одязі – музикантам «ОЕ» це дуже сподобалося :)
Вперше ми грали в Амстердамі. Жили у готелі Hilton, у якому колись Джон Леннон і Йоко Оно влаштували свою лежачу демонстрацію – за мир і проти війни у В’єтнамі. Я навіть сходив у цей номер на екскурсію :)"


Проте навіть у містах, де Океан Ельзи виступає вже багато років, не обійшлося без оновлень. В Нью-Йорку та в Лондоні цього разу концерти пройшли, без перебільшення, в знакових для багатьох музикантів залах: The Theater at Madison Square Garden в Нью-Йорку та легендарному Apollo в Лондоні.

В Берліні ж зрозуміли, що наступного разу потрібно шукати більший майданчик - той, на якому грали останні декілька років вже замалий для глядачів :)

Проте завершувати великий тур по континентах та країнах вирішили вдома, в Україні.

Вже з 21 травня світову хвилю підхоплять Рівне (21.05), Луцьк (23.05), Тернопіль (24.05), Кам'янець-Подільський (26.05), Чернівці (28.05), Івано-Франківськ (30.05), Ужгород (1.06), Полтава (7.06), Кривий Ріг (11.06), Херсон (13.06), Біла Церква (15.06) та заключний концерт 17 червня у Львові.
Помилковий заголовок — Pfrk.xyf xfcnbyf @Cdsnjdjuj nehe@ Jrtfye Tkmpb ghjqlt d Erhfїys

19 Травня, 11:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій