Настільна версія
мова | язык

Найл Горан пообіцяв воз'єднання One Direction. Із Зейном Маліком

27 Травня, 00:09

Поділитися:

23-річний артист стверджує, що прагне відновити діяльність зі своїми одногрупниками в найближчі кілька років.

Минає все більше часу від початку невизначеного періоду творчої паузи гурту One Direction, який, як відомо, ніколи не заявляв про розпад. Члени бойзбенду все більше поринають у сольні кар’єри, і тільки їхні ностальгійні заяви ще втішають шанувальників.
Укотре на цю тему заговорив Найл Горан. Він підтвердив, що реюніон команди вельми можливий. Мовляв, у найближчому майбутньому. Попри те, що точні дати співакові не відомі, він сподівається, це станеться у «найближчі кілька років».

«Коли це буде, я не знаю. Я б не чекав того, коли мені виповниться сорок. Обираю кілька наступних років, – поділився він із «Billboard», і додав: Коли One Direction стукає в двері, то однаково, що я роблю. Мені по цимбалах, якщо я зберу арени чи виграю "Греммі". Я не робитиму цього, якщо це не буде для головного».
Також Найл упевнений, що його колишній одногрупник Зейн Малік хотів би долучитися до возз’єднання.

Учасники One Direction розпочали перерву в колективній діяльності 2016 року. Це сталося незабаром після того, як Зейн покинув їх заради сольної кар’єри. Хоч між ними й не відбувалося «розмови про те, як довго триватиме перерва», Найл підтримував зв’язок із кожним одногрупником.
«Я постійно бачу Луї та [його сина] маленького Фредді. Він живе за рогом од мене. Він підготував подарунки для місячного хлопчика Ліама Пейна, але ще не встиг їх вручити, бо їхні графіки не збігаються», – згадав артист про колег. Він також захоплено висловився з приводу музики Гаррі Стайлса: «Я справді насолоджуюся ним. Цим він продирається у свідомість».
На додаток Найл мовив, що досі не звик жити без своїх одногрупників: «Навіть зараз ти такий: "Чорт забирай, де всі?". Сидиш у залі очікування летовища, тебе звуть на літак, а ти не сходите з місця, бо чекаєте інших, знаєте? О, Луї ж повернеться з убиральні за хвилину».
Помилковий заголовок — Yfqk Ujhfy gjj,swzd djpэ'lyfyyz Щту Вшкусешщт/ Sp Ptqyjv Vfksrjv

27 Травня, 00:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон