Настільна версія
мова | язык

"Океан Ельзи" змусили кафе цілий день безкоштовно годувати атошників та пенсіонерів

29 Травня, 22:37

Поділитися:

Група "Океан Ельзи" наполягла, аби заклад громадського харчування у Кам'янці-Подільському, котрий використав її ім’я у своїй рекламі, цілий день безкоштовно годував пенсіонерів та учасників АТО.
Про це повідомляє прес-служба групи.

“26 травня у Кам'янці-Подільскому мали концерт (до речі, дякуємо за прекрасний вечір!). По дорозі на стадіон побачили цей рекламний борд...
Ми були дуже здивовані таким зухвалим використанням нашого імені в рекламі без дозволу. Бо, чесно кажучи, навіть в нашій країні, де питання виконання закону ніколи не стояло, на жаль, на першому місці, з таким нечасто стикались.

Юристи наші наполягали дати хід справі (позов, штраф та все інше). Ми ж вирішили, просто на концерті порадившись з глядачами, мешканцями міста, надати дозвіл на використання цьому закладу нашого імені на цій, конкретній рекламі за умови, що вони будуть цілий день годувати безкоштовно пенсіонерів та учасників АТО”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі декілька тисяч глядачів підтримали ініціативу. Також повідомляється, що представники закладу одразу вибачились та погодились на пропозицію ОЕ.

“Ми дякуємо власникам, не тримаємо на них ніякого зла та хочемо і їм, і всім іншим цим прикладом показати, що потрібно завжди дотримуватись правил, навіть у найменших дрібницях”, - пише пресс-служба групи.

На думку музикантів, з цього й починається успішна європейська країна.
Помилковий заголовок — @Jrtfy Tkmpb@ pvecbkb rfat wskbq ltym ,tprjinjdyj ujledfnb fnjiybrsd nf gtycsjythsd

29 Травня, 22:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон