Настільна версія
мова | язык

Ді Капріо рятуватиме морських свиней з президентом і мільярдером Мексики

8 Червня, 21:47

Поділитися:

Посол миру ООН з питань клімату Леонардо ДіКапріо підписав угоду про захист морських свиней з президентом Мексики Енріке Пенья Ньєто і найбагатшою людиною цієї країни, мільярдером Карлосом Слімом. 

Угода між ДіКапріо, Пенья Ньєто і Слімом ставить на меті припинити використання небезпечних пасток і врятувати морських свиней, які ще залишилися.

Вони домовилася спільними зусиллями рятувати каліфорнійських морських свиней, які перебувають на межі вимирання. Місцем проживання даного виду морських свиней є Каліфорнійська затока, також відома як Море Кортеса. Наразі нараховується не більше 20 таких морських свиней.

Головною загрозою для них є незаконні зяброві сітки, за допомогою яких ловить рибу тотоабу, чий плавальні міхури визнані делікатес в Китаї. Морські свині потрапляють в ці пастки і гинуть.
– Мексика усвідомлює свою відповідальність як одна з країн з найбільшим біорізноманіттям. Саме тому ми реалізували історичне зусилля, щоб уникнути зникнень унікальних видів в світі, а також для захисту важливих екосистем, – наголосив президент Мексики.

– Ця угода є важливим кроком на шляху до того, щоб Каліфорнійська затока продовжує бути живою і продуктивною, особливо для таких видів, як зникаючий вид морських свиней, – додав ДіКапріо.

Помилковий заголовок — Ls Rfghsj hznedfnbvt vjhcmrb[ cdbytq p ghtpbltynjv s vskmzhlthjv Vtrcbrb

8 Червня, 21:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон