Настільна версія
мова | язык

«Мені огидно», - Приходько розповіла про гастролерок Лорак і Лободу в Росії

20 Червня, 23:51

Поділитися:

Українська співачка Анастасія Приходько розповіла про своє ставлення до активних гастролей українських артистів у Росії.

«Якщо б я стояла там, на лінії фронту, і бачила, що я захищаю таких людей, які їздять і розважають на різних преміях та концертах росіян, у мене б виникло питання: навіщо я тут стою? Якщо ми боремося, то всі разом! Чи нас тут кинули самих, щоб ми стояли, обороняли. А ви заробляєте гроші у тилу загарбника під виглядом «голубей мира». Повторюю: а хлопці навіщо гинуть? І от це мені огидно. Так огидно, що ви навіть собі не уявляєте. Тому що я бачила, тримала за руки цих молодих хлопців. Бачила, як їх відправляють на фронт. Бачила, уві що їх одягають, коли 18-річному парубку з 41 розміром взуття вдягають 46-й і штани на чотири розміри більші, паском затягнуті. Я все це бачила. І як один зомлів, тому що злякався… Тому для мене всі ці «голуби мира» огидні», - обурилась Анастасія Приходько.

Також співачка зазначила, що вона мала всі можливості побудувати кар'єру у Росії, втім Приходько воліє заробляти в рази менше, але жити в Україні.
«Я теж хочу достойно заробляти собі на життя. Але я змогла відректися від цього бруду, хоча мала всі можливості побудувати кар'єру в Росії й заробляти багато. У мене є повага до свого народу. Я поважаю кожного, хто бореться зараз за незалежність. Я віддаю все, що в мене є. Так, я зараз заробляю в три, п'ять, сім разів менше, але не було жодної хвилинки, щоб я замислювалась над тим, чи вірно я зробила – ніколи не було. Я буду їздити до наших хлопців в зону АТО, я буду допомагати і намагатися бути прикладом для своїх дітей. Щоб знати: на землі є дві маленькі людини, які бачать, як робить мама, і вже не зрадять свою державу, тому що це – дім. Куди б ми не поїхали, ми завжди будемо чужими… Як «голуби мира» цього не розуміють? Бачили, як у Сирії? Куди б вони не поїхали – вони чужі. Україна – наш дім, яким би він не був. Тут наші стелі, тут наші каштани, тут наші озера, тут наші поля, наше дитинство. Це і є дім. Я його буду захищати так, як можу. І стільки, скільки треба, скільки вистачить у мене сил. І мені дуже шкода, що я існую поруч з українськими артистами, які під час війни їздять до Росії», - зауважила Приходько.

Щодо концертів українських виконавців у Росії, таких як Ані Лорак та Світлана Лобода, Приходько вважає, що це їхня справа. На її думку, зриви концертів «запроданців» в Україні самі ж виконавці використовують у своїх цілях – щоб потім приїхати у Росію жалітися, як в Україні «бандерівці» на них напали». «Але коли ти розумієш, що тобі зірвуть концерт у Франківську, у Тернополі, у Львові, в Одесі, у Києві, ти маєш вибирати – плювати у своєму домі чи ні. І ще пам'ятати: в гостях довго не засиджуються, в гостях рано чи пізно теж попросять піти. І де ти будеш? У ср*ці!» – вважає Приходько.
Помилковий заголовок — «Vtys jublyj»? - Ghb[jlmrj hjpgjdskf ghj ufcnhjkthjr Kjhfr s Kj,jle d Hjcsї
20 Червня, 23:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій