Настільна версія
мова | язык

Амадор Лопес і група RUMBERO'S презентували новий літній хіт

11 Липня, 18:59

Поділитися:

Амадор Лопес і група RUMBERO'S - головні представники латиноамериканської культури в Україні - презентували запальний іспаномовний трек Chikabella.

Автором слів і музики став соліст групи Олег Серафін, який зумів віртуозно додати український акцент в колоритну карібеанську музику.

- У тексті пісні ми передаємо привіт від України, всьому світу! Ця пісня про любов, про культові запальні латиноамериканські вечірки, які проводять RUMBERO'S. Про палку любов чоловіка до жінки, яка проявляється в рухах, в танці. Ром, запальні латиноамериканські ритми, літо і сонце, пристрасні танці на березі океану - нова пісня Chikabella забирає в атмосферу Карибів, де вічне літо і танці до ранку. До речі, Chikabella в перекладі означає «дівчинка-красуня». І ми присвячуємо цю пісню всім нашим українським дівчатам! - діляться своїми враженнями RUMBERO'S.

Саундпродюссером і аранжувальником пісні виступив відомий в Європі ді-джей Harun Erkezen. Його ремікси з Ріаною, Тарканом, Девідом Гетта і іншими світовими артистами входили в топи багатьох європейських чартів. А зведенням пісні займалася одна з кращих лондонських студій Sterling sound studio, випустивши останні альбоми Адель, Кетті Перрі та Леді Гаги.
Помилковий заголовок — Fvfljh Kjgtc s uhegf КГЬИУКЩэЫ ghtptynedfkb yjdbq ksnysq [sn
11 Липня, 18:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин