Настільна версія
мова | язык

Вчені розповіли, як продовжити життя на сім років

28 Липня, 22:38

Поділитися:

Група науковців із Німеччини та Сполучених Штатів Америки дійшла висновку, що ті люди, які не мають надмірної ваги та які не схильні до вживання алкоголю, в середньому живуть на цілих сім років більше у порівнянні з іншими. Як передає replyua.net, результати відповідного дослідження опублікувало видання Health Affairs.

До відповідних висновків автори дійшли після аналізу статистичних даних про 14 тисячах американців вікової категорії 50-89 років, які в середньому жили довше на чотири - п’ять років-5 років довше, у порівнянні з переважною кількістю американського населення.

За словами експертів, плив трьох головних факторів, котрі здатні вплинути на тривалість і якість життя (ожиріння, куріння і вживання алкоголю), не можна вважати рівноцінним. Як з’ясувалося, наслідком ожиріння є рання інвалідність, паління призводить до ранньої смертності, вживання алкоголю - зі зменшенням тривалості життя і суттєвим погіршенням стану здоров'я. На одинадцять років більше прожили чоловіки без зайвої ваги та звички паління. У випадку з представницями прекрасної половини людства тривалість життя збільшувалася на 12 років.
Помилковий заголовок — Dxtys hjpgjdskb? zr ghjljd;bnb ;bnnz yf csv hjrsd

28 Липня, 22:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків