Настільна версія
мова | язык

DZIDZIO попав на три штуки баксів

9 Серпня, 20:21

Поділитися:

Вийшов другий офіційний трейлер фільму «DZIDZIO Контрабас».

Команда фільму «DZIDZIO Контрабас» презентує другий офіційний трейлер українського народного суперблокбастера, який вийде в кіно вже 31 серпня.

«Ви не подумайте, то не трейлер коштує три штуки, то один з купи жартів, які ви побачите у фільмі. В дві хвилини ми все не змогли запихнути, але сміятися ви будете обов’язково. Бо навіть мій костюм розійшовся по швах поки я дивився трейлер», - запевнив Дзідзьо (Михайло Хома).


«Мені завжди подобаються нові та ризиковані проекти. “DZIDZIO Контрабас” - став саме таким. І я впевнений, що фільм отримає найкращі та найпозитивніші відгуки у людей різного віку та професій», - поділився своїми думками Генеральний продюсер Сергій Лавренюк.

«Ми не випадково вирішили вийти з фільмом перед новим навчальним роком. Нам дуже хочеться, щоб завдяки “DZIDZIO Контрабас” він почався на позитивній та веселій хвилі. Сміятися будуть усі! Гарантуємо!», - додає продюсер фільму Павло Сушко.

«Я отримала масу задоволення на знімальному майданчику працюючи з Дзідзьо – це завжди весело, купа жартів та імпровізації. У фільмі прекрасний акторський склад: Римма Зюбіна, Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Ігор Кондратюк, для глядача буде багато несподіванок. В мене незвичайна роль фатальної дівчини, яка єдина в картині розмовляю російською мовою, що підкреслює колорит моєї героїні», - розповідає акторка фільму Олена Лавренюк.
Помилковий заголовок — ВЯШВЯШЩ gjgfd yf nhb inerb ,frcsd
9 Серпня, 20:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон