Настільна версія
мова | язык

У топи iTunes вибилася пісня без звуку

14 Серпня, 21:58

Поділитися:


У хіт-параді iTunes з шаленою швидкістю набуває популярності 10-хвилинний трек "абсолютної тиші" авторства Саміра Мезрахі.

Композиція почала швидко вибиратися в топи, оскільки вирішує нагальну проблему користувачів iPhone.

Повідомляється, що при підключенні телефону до деяких автомобільних стереосистем, автоматично починає грати перша пісня зі списку відтворення за алфавітом. Для користувачів це стало справжньою проблемою: вони постійно слухали одну і ту ж пісню. Пісня 10-хвилинної тиші вирішує цю проблему.

Коли включається пісня "A a a a a Very Good Song - Single" - з динаміків звучить тиша. Потрібно лише завантажити цю пісню і додати в плейлист, після чого вона автоматично стане першою завдяки своїй назві і забезпечить 10 хвилин тиші при підключенні телефону до стереосистеми.

Пісня без звуку швидко вибилася в топ-30 в хіт-параді найпопулярніших композицій в iTunes (правда, незабаром опустилася до 73 позиції), зробивши Мезрахі популярнішим Селени Гомес. А заодно успішним бізнесменом: "A a a a a Very Good Song - Single" доступна в iTunes за ціною $0,99. Очевидно, що пару тисяч доларів він своєю дотепною ідеєю вже заробив.

Помилковий заголовок — E njgb шЕгтуы db,bkfcz gscyz ,tp pdere

14 Серпня, 21:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій