Настільна версія
мова | язык

Екстазі можуть визнати ліками

29 Серпня, 21:22

Поділитися:

В Управління санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США дійшли висновку, що екстазі може допомогти подолати посттравматичний синдром. 

Про це пише видання Sciencealert. Вчені вже назвали такий метод лікування "терапією-проривом". І завдяки тому, що відповідне агентство Міністерства охорони здоров’я США підтвердило ефективність такої терапії, є високі шанси, що екстазі стане фармацевтичним препаратом. За даними Мультидисциплінарної асоціації психоделічних досліджень (МАПД), у 2018 році має відбутися "пробна" терапія, у якій візьмуть участь від 200 до 300 учасників. Метою є дослідити, наскільки екстазі ефективне у лікуванні посттравматичного синдрому. 

Вперше терапія, що включає психоделічні речовини, буде оцінюватися в ході випробувань третього етапу для можливого рецептурного призначення, – сказав засновник та виконавчий директор МАПД Рік Доблін. Випробування відбудуться у США, Канаді та Ізраїлі. Також в Асоціації планують розпочати переговори з Європейським агентством з лікарських засобів, аби розширити географію тестування на країни Європи.
Помилковий заголовок — Trcnfps vj;enm dbpyfnb ksrfvb

29 Серпня, 21:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій