Настільна версія
мова | язык

Міс Україна-2017: скандальна учасниця з окупованого Криму зникла зі списків і полетіла до Москви

31 Серпня, 21:15

Поділитися:

Прізвище та фото Катерини зникли з сайту конкурсу. Учасниць залишилося всього 24. Під номером 6 тепер виступає львів'янка Роксолана Яминська.

Модель Катерина Луганська, яка повинна була представляти окупований Крим у фіналі національного конкурсу краси "Міс Україна-2017", полетіла в Москву. Про це свідчить фото в мікроблозі дівчини. Прізвище та фото Катерини зникли з сайту конкурсу. Учасниць залишилося всього 24. Під номером 6 тепер виступає львів'янка Роксолана Яминська. Жодних заяв або пояснень на сайті немає, пише "Лайм".

Нагадаємо, раніше журналісти звернулися до організаторів з проханням пояснити, чому Катерина Луганська, яка до цього брала участь в різних російських конкурсах краси, представляючи окупований РФ Крим, приймає участь у конкурсі "Міс Україна". Повідомлялося, що у дівчини український паспорт, а участь в конкурсах інших держав не забороняється. Відповіді на письмове прохання пояснити, як Катерина Луганська з українським паспортом вчиться в Росії, працює і бере участь у національних конкурсах, вони не отримали. Участь Катерини Луганської в українському конкурсі обурило і росЗМІ, адже дівчина до цього боролася за корону найкрасивішої дівчини Росії.

Помилковий заголовок — Vsc Erhfїyf-2017^ crfylfkmyf exfcybwz p jregjdfyjuj Rhbve pybrkf ps cgbcrsd s gjktnskf lj Vjcrdb

31 Серпня, 21:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон