Настільна версія
мова | язык

Історія почуттів. Віталій Козловський розрізав навпіл всі меблі і техніку в квартирі

4 Вересня, 23:03

Поділитися:

Пісню «Моє море» артист випустив ще на початку літа і за період спекотного сезону вона стала головним і улюбленим хітом на концертах Віталія.

Сам співак зізнається, що море, про яке він співає - це не курорт у звичному розумінні слова. Його море - це стан душі. Це море почуттів. Саме тому в новому відео глядачі не побачать очікуваних, судячи по назві пісні - моря, пляжу, сонця. Вони побачать історію, яку артист пережив сам.

«Сюжет кліпу - це історія почуттів того, від кого з якихось причин йде кохана людина. - розповідає співак. - Коли таке трапляється, ти живеш ніби "наполовину". Відчуття такі, що дивишся всього половину телевізора і не бачиш всієї картинки, читаєш лише половину книги, в якій обриваються рядки. І від усіх звичних тобі у побуті речей залишаються тільки нефункціональні половинки. Це алегорія, але вона дуже чітко передає стан душі людини в момент, коли його залишає любов».

Втілити непростий задум відео вдалося не без кропіткої роботи групи постановників. Вони змогли повністю створити інтер'єр квартир Віталія і його коханої, всі предмети в яких відповідали ідеї про поділ на половини того, що було єдиним і неподільним цілим.

Від самих дрібних деталей до великої техніки - все, що оточує героїв в їх повсякденному житті. Не стали винятком навіть такі предмети інтер'єру як холодильник і пральна машина. Це була найскладніша частина роботи для реквізиторів.

Героїнею кліпу стала Валерія Самчилеева - 26-річна актриса і за сумісництвом перекладач з трьох мов. Вона зіграла роль коханої артиста і під об'єктивом відеокамери так само, як і він сам, «пережила» і відчула весь драматизм розлуки люблячих людей. Яким буде фінал цієї історії - артист тримає в секреті. Лише побачивши кліп, шанувальники дізнаються, чим вона завершилася.

Режисер відео - Діма Маніфест. Зйомки тривали 30 годин. Прем'єра відео відбудеться в кінці вересня.
Помилковий заголовок — Scnjhsz gjxennsd/ Dsnfksq Rjpkjdcmrbq hjphspfd yfdgsk dcs vt,ks s nt[ysre d rdfhnbhs

4 Вересня, 23:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)