Настільна версія
мова | язык

Фатальні образи і багатогранність співачки RINA на зйомках кліпу "Не мене"

11 Вересня, 21:33

Поділитися:

Українська співачка RINA представила сингл "Не мене", в якому розповіла про свої любовні випробуваннях. Втілити всі задумки допоміг режисер відео Захар Клименко.

- Любов нікого не залишає байдужим і кожен хоча б раз відчував політ пристрастей, у когось цей «політ» трансформується в любов, в інших так і залишається пристрастю. Але кожен живить свій внутрішній світ почуттями. Не завжди ці відчуття взаємні, як дівчата часом страждають від байдужості хлопців, так і хлопці можуть відчувати не взаємні почуття. Коментує RINA. - Можу сказати однозначно, ці відносини тримають в напрузі. І любовні феромони передаються через відео!

Сюжет відеокліпу передає відносини, а кожен образ співачки символізує типажі дівчат, від фатальної жінки-вамп, пристрасної і здатною на все, до романтичної безтурботної дівчини, наповненою щирістю і по-доброму наївною. Здавалося б все класично, але як тонко передано самою співачкою і режисером відео "Не мене".

- Кожен образ - це характер, особистість, RINA НЕЙМОВІРНА - саме так можна охарактеризувати виконавицю - розповіла продюсер відео Ірмас Яшенкова. - Зйомки проходили швидко! І ми навіть закінчили знімати раніше ніж планували. Потрібно було бути на майданчику, що б бачити цю енергію нашої головної героїні, яка в кожному дублі була готова до роботи. Коли наша команда вперше зустрілися з RINA щоб обговорити творчі завдання - ми всі поринули в її ауру добра і світла, тому абсолютно легко творилося!

- Це відео з характером й історією, мені хотілося, щоб було саме так, сила волі і оточення правильних людей творить неймовірне, -- коментує RINA
Помилковий заголовок — Afnfkmys j,hfpb s ,fufnjuhfyyscnm cgsdfxrb КШТФ yf pqjvrf[ rksge @Yt vtyt@
11 Вересня, 21:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон