Настільна версія
мова | язык

Під час зйомки кліпу Ольгу Дорофтей змусили вдатися до істерики

11 Вересня, 22:03

Поділитися:

Минулого тижня відбулась прем'єра кліпу буковинської співачки Ольги Буіни-Дорофтей (HELGA) на її першу авторську пісню "Де ти". Композиція була написана у Вокальній Академії Олександра Пономарьова.

"Я ніколи раніше не наважувалася писати пісні. Та мудрі поради і настанови Олександра Пономарьова надихнули мене і надали впевненості у тому, що я зможу це зробити", - розповіла співачка.

До створення кліпу на першу пісню Ольги Дорофтей, запросили талановитого режисера Влада Разіховського, який створив цілу низку відеоробіт для українських зірок естради.

"Для мене важливо було, щоб відео не було поверхневим і банальним, щоб кліп зміг передати весь драматизм і глибину пісні", - пояснює вона. 

Над створенням відео працювала надзвичайно творча і дружня команда професіоналів:
Режисер - Влад Разіховський, ідея/сценарій/VFX - Дмитро Суходол, оператор- Олексій Мілокост, аранжування/звукозапис- Микола Усатий (Leto Music), продюсер - Ірина Новосаденко, актор - Нікіта Вакулюк, стиліст-перукар - Олександр Мельник, макіяж/грим - НаталіяТригубенко і Марина Дзиненко, сукня від Ірини Лук'янчук (Wedding and evening dresses by Tulipia).

Що стосується безпосереньо процесу зйомок, то Ольга згадує: "Найскладнішим моментом для мене було тоді, коли режисер сказав, що йому потрібні мої сльози та істерика. Це було складне завдання, але коли почала співати...відчула душею музику, в уяві відтворила образи...і сльози покотилися самі. Це не було штучно, я справді відчула, пережила і зуміла відтворити те , що вимагав режисер. Відео вийшло доволі видовищним, в коментарях його навіть назвали  "романтичною містикою".
Помилковий заголовок — Gsl xfc pqjvrb rksge Jkmue Ljhjantq pvecbkb dlfnbcz lj scnthbrb
11 Вересня, 22:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин