Настільна версія
мова | язык

MamaRika представляє дебютний альбом "КАЧ"

5 Жовтня, 19:05

Поділитися:

До платівки потрапили одинадцять композицій, що об’єднали гіп-гоп, соул і фанк.

Альбом «КАЧ» — це результат дворічної сольної творчості співачки. MamaRika: «Альбом “КАЧ” — це вже доросла дитина від Мами. Це серйозна планка, яку я сама собі поставила два роки тому, коли вирішила почати нове творче життя. Чесно кажучи, поки що сама не вірю… Але, здається, мені вдалося! Хочу запевнити всіх, хто приборкує свої справжні бажання: Велике Щастя робити саме те, що любиш! Неймовірний кайф — усвідомлювати, що кожен звук, кожне слово, усі 11 композицій є продовженням мене! Це — результат нового періоду моєї творчості. І, я сподіваюся, початок чогось більшого».

В дебютному альбомі співачка інтегрувала гіп-гоп, соул, фанк. MamaRika розповіла, що з дитинства мріяла виконувати саме таку музику. І, нарешті, може собі це дозволити.
MamaRika: «Кожна пісня розкриває якусь частину мене. Ми створили крутий і незвичний симбіоз, який мене дико пре! Моя музика нестримно вирвалася назовні, і тепер її вже не зупинити! Перший альбом — це завжди пошук себе, своєрідна музична подорож, яку розділив зі мною мій творчий друг і саундпродюсер Ваня Клименко. Величезна подяка за віру та підтримку усій моїй крутій команді, яка надає мені сил та драйву КАЧати далі!»
Зовсім скоро MamaRika вирушить у тур на підтримку альбому «КАЧ».
Помилковий заголовок — ЬфьфКшлф ghtlcnfdkz' lt,.nybq fkm,jv @RFX@

5 Жовтня, 19:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон