Настільна версія
мова | язык

Тейлор Свіфт представила трек «Gorgeous»

20 Жовтня, 19:47

Поділитися:

Він виринув у мережі після другого таємного прослуховування альбому, яке відбулось у неї вдома.

Після тизерів пісні «Gorgeous» в Інстаграмі Тейлор Свіфт нарешті видала пісню опівночі 19 жовтня. Трек буде включений до її майбутнього альбому «Reputation», який дістанеться слухачам 10 листопада.
Композиція, насичена синтезаторним звучанням, розповідає про те, як дівчина закохується в незнайомця, хоч у неї вже є хлопець.

Кілька хвилин потому, як пісня з’явилася в мережі, чимало шанувальників залишили коментарі. Серед них були фрази: «Мені подобається, як вона пробує працювати з різними бітами та ритмами. Хоча, із гарним голосом усе спрацьовує»; «Це те, що я хочу чути в Reputation»; «Чесно, це – улюблена моя пісня Тейлор Свіфт».
Тим часом 18 жовтня співачка провела друге таємне прослуховування «Reputation» у своєму домі у Вотч-Гілл, що на Род-Айленді. Шанувальники-щасливчики могли ознайомитися зі всіма треками її майбутнього альбому. Фан, котрий там був, залишив коментар, що платівка є ліпшою за «Speak Now» і «Red», на що Тейлор пізніше відповіла смайликом.

«Увесь цей альбом – просто вогонь. Кожна пісня – легкі удари. Альбом неймовірний. У ньому немає поганих пісень. Він розповідає історії, і мене втішає, що всі ви його почуєте», – зазначив шанувальник.
На вечірці шанувальники змогли потримати трофей Тейлор за «Альбом року», який їй вручили на церемонії «Греммі» 2016 року за студійник «1989». Вона їм також подарувала брелоки для ключів із серії «Reputation», а також інші сувеніри – головні убори та чорні сумки.
Помилковий заголовок — Ntqkjh Cdsan ghtlcnfdbkf nhtr «Пщкпущгы»
20 Жовтня, 19:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій