Настільна версія
мова | язык

Це моє серце і мій біль, – Джамала розплакалась, розповідаючи про рідний Крим

8 Листопада, 21:37

Поділитися:

Відома українська співачка Джамала та переможниця "Євробачення-2016" розповіла про свій шлях до успіху, дитинство та про рідний, але анексований Крим.

Згадуючи своє дитинство в селі Малоріченське (Крим) Джамала розплакалась і вже зі сльозами на очах розповідала про те, що вона не може потрапити додому.

"Я дуже сумую за Малоріченським. Тому що я майже чотири роки не бачила свій рідний дім, двір. Мені тільки тато розповідає, що пальми такі високі. А їх такими малими пам'ятаю. Мені прикро, що я не змогла потрапити на похорони свого дідуся. Мені постійно дорікають, що я говорю лише про Крим. Але я інше просто не можу. Бо Крим – це моє серце. Крим – це мій біль", – зазначила вона.
Джамала розповідає, що спілкується із людьми, які пережили схожу трагедію – і в Криму і на території окупованого Донбасу. Бо люди, які не пережили це на власному досвіді, не можуть їх зрозуміти.

Ми розуміємо один одного. Ми розуміємо, що в нашій країні триває війна. Ми наче сидимо тут, тепло і світло, але глобально триває війна. І дякуючи людям на кордоні, які нас боронять, ми можемо тут займатись своїми справами. Але на жаль і на мій жах, є люди, які цього не розуміють,
– поділилася вона.

Співачка згадала, що все її дитинство в їхньому будинку було постійно дуже багато людей. Родичі та друзі збирались за одним великим столом, але таких домашніх та теплих вечорів більше немає.

"Зараз мій дім пустує. Там є батьки. Рідно приїжджають родичі чи друзі. Але ми з сестрою не можемо приїхати", – розповіла вона.

Сестра співачки не може з дітьми перетнути кордон, бо це дуже складно та довго – потрібно кілька годин простояти на кордоні, йти кілька кілометрів пішки. Джамала стверджує. що попри те, що їй офіційно не заборонено в'їжджати в Крим, вона цього не робить.

Мені заборони немає. Але і довіри теж немає. Тому я не їжджу в Криму, – додала вона.


Помилковий заголовок — Wt vj' cthwt s vsq ,skm? – L;fvfkf hjpgkfrfkfcm? hjpgjdslf.xb ghj hslybq Rhbv

8 Листопада, 21:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон