Настільна версія
мова | язык

Apple презентувала фантастичний сервіс в хмарі

8 Червня, 19:46

Поділитися:

6 червня, о 20:00 за Київським часом відбулась щорічна презентація WWDC-2011 від компанії Apple. Було представлено нову операційну систему OS X Lion, iOS 5 та повністю новий сервіс iCloud.

Глава компанії Стів Джобс захотів самостійно відзвітувати про виконану за три роки існування не самого популярного сервісу MobileMe роботи і представити його логічне продовження, яке покликане позбавити нас з вами від самого нудного процесу синхронізації пристроїв по кабелю.

Новий сервіс iCloud дозволяє синхронізувати дані на всіх комп'ютерах і ґаджетах Apple (iPhone, iPod, iPad) по повітрі! Контакти, календарі, пошта, фото, відео, музика, документи, програми з App Store, книги з iBooks - все зберігатиметься в "хмарі" і синхронізуватиметься зі всіма іншими девайсами Apple в будь якому місці де доступний інтернет. Для кожного акануту виділяється 5 Гб місця і що саме цікаве - цей сервіс повністю безкоштовний!

Для реалізації такого фантастичного сервісу Apple збудувала здоровенний дата-центр який розташований в Мейдені (штат Північна Кароліна). Площа нового центру перевищує 46 тис.кв.м, це в 5 разів більше, ніж у нинішнього центру Apple в каліфорнійському Ньюарку.

Цей центр будується з весни 2009 року. Вибір місця розташування був пов'язаний з тим, що саме в тому році влада штату Північна Кароліна ввели серйозні податкові пільги для компаній, які зроблять великі інвестиції в бідні райони штату. На будівництво і подальший розвиток центру протягом дев'яти років Apple витратить близько 1 млрд. доларів - це приблизно вдвічі більше, ніж витрачає Google або Microsoft на свої дата-центри!

Детальніше з iCloud можна ознайомитися безпосередньо на сайті компанії.
Помилковий заголовок — Фззду ghtptynedfkf afynfcnbxybq cthdsc d [vfhs
8 Червня, 19:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин