Настільна версія
мова | язык

Шерон Стоун прокаталась в метро

10 Червня, 23:02

Поділитися:

Голлівудська актриса Шерон Стоун відвідала Москву. Зірка за декілька днів встигла подивитися майже весь центр столиці – починаючи від Червоної площі, Мавзолею і закінчуючи метро.

"Ініціатива була її і подруги Мерилін, яка прилетіла разом з Шерон. Люди, які знаходилися в метро в той момент, звичайно, не вірили своїм очам. Їм здавалося, що це просто людина, схожа на Шерон Стоун. Тому вони і не просили автографи і не підходили, ніхто просто не вірив, що це може бути вона", – розповіли організатори приїзду Стоун до Москви.

Як пише www.newsme.com.ua, також Шерон встигла в столиці залучитися до прекрасного. Актриса виявила велику зацікавленість культурою, історією, мистецтвом Росії.

А ось вечору з Філіпом Кіркоровим, як про те написали деякі видання, насправді не було. "Ні, це неправда, – спростував інформацію представник приймаючої сторони. – Вони з Філопом давно знайомі, і Шерон була рада бачити його на премії. У пресі почали писати, що вони познайомилися і подружилися на премії. Зовсім ні, у них давня дружба, і Шерон з радістю зустрілася зі своїм старим приятелем і щиро вболівала за нього на премії".

"Ми познайомилися кілька років тому, на концерті: я співав, а вона була в залі – її запросив наш спільний друг, – поділився спогадами з журналом Філіп Кіркоров.
 – Це було десь за кордоном, і їй захотілося послухати російського артиста. Вона так запалилася музикою, виступом, що навіть сама вийшла на сцену. Я пам'ятаю, ми танцювали під пісню "Самая, самая", і Шерон підспівувала мені. З того часу ми підтримуємо дружні взаємини".

Голлівудська діва пообіцяла придумати пісню для російського поп-короля. "Я пишу музику, і ми домовилися, що я відправлю їй декілька своїх мелодій, а вона напише на них слова, – похвалився Філіп. – адже Ви знаєте, що вона найрозумніша жінка в Голівуді? "
Помилковий заголовок — Ithjy Cnjey ghjrfnfkfcm d vtnhj

10 Червня, 23:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків