Настільна версія
мова | язык

Початок статевого життя у ранньому віці приводить до розлучень

20 Червня, 10:45

Поділитися:

Останнім часом американські медики відмітили, що підлітки стали менше проявляти інтерес до сексу. Погано це чи добре? Вчені з Університету Айови вважають, що подібне явище саме собою не повинне викликати неспокій. Більше того, в майбутньому саме ті, хто не займався активно сексом в юності, створюють міцну сім'ю.

Як виявили фахівці, чим раніше дівчина починає статеве життя, тим вище у неї шанси пережити розлучення надалі.

Так за статистикою (за основу узятий аналіз відповідей 3793 жінок) 31% представниць прекрасної статі, що мали перший статевий контакт в підлітковому віці, розлучаються протягом п'яти років з моменту укладення шлюбу, а 47 % — протягом 10 років. А ось серед жінок, що почали статеве життя пізніше, дані показники були нижчі: 15% розлучалися протягом 5 років і 27 % — протягом 10 років.

Причину даної закономірності дослідники пояснюють по-різному. Наприклад, вони вважають, що жінки, що вступили в статеве життя в підлітковому віці, були схильні до розлучення. Тобто те відношення, яке дозволило їм легко рано вступити в зв'язок, вплинуло на результат їх шлюбу, пише Meddaily.ru.

Також не виключено, що ранній статевий досвід приводив сам по собі до розвитку деяких установок або моделей поведінки, сприяючих розлученню.

Одночасно з цим, багато хто відмовляється одружуватися і народжують дітей поза шлюбом. Люди, що все-таки вийшли заміж у віці молодше 30 років, розлучаються найчастіше.

Крім того, останні декілька десятиліть змінилося відношення суспільства до розірвання шлюбу. Тепер більшість людей не розцінюють розлучення як щось жахливе. Тим часом ідея розриву відносин ще до народження першої дитини стає все більш прийнятною.
Помилковий заголовок — Gjxfnjr cnfntdjuj ;bnnz e hfyymjve dsws ghbdjlbnm lj hjpkextym

20 Червня, 10:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон