Настільна версія
мова | язык

Нова подруга Х'ю Хефнера Анна Софія Берглунд

28 Червня, 12:44

Поділитися:

Власник імперії Playboy Х'ю Хефнер розповів, що знову закоханий, незважаючи на те, що зовсім недавно розлучився зі своєю коханою, нареченою і практично дружиною Кристал Харріс.

Нова обраниця 85-річного Хефнера - 25-річна блондинка Анна Софія Берглунд, яка була кращою подругою Кристал Харріс.

Тільки минулого тижня головного редактора Playboy безцеремонно кинула наречена Кристал Харріс всього за п'ять днів до їх довгоочікуваного весілля, але вже давно зрілий і навіть перезрілий магнат сфери розваг швидко знайшов заміну своїй коханій.

Впливовий американець вирішив загладити свою образу і самотність з новою пишнотілою білявкою, якою і стала Анна Софія Берглунд (плеймейт журналу Playboy в січні 2011 року).

На своєму улюбленому сайті Twitter Х'ю Хефнер радісно написав, що у нього тепер нова «найкраща дівчина, і він безмежно щасливий, тому що «Анна одна на мільйон».

Нагадаємо, що 25-річна Кристал Харріс заявила виданню E! Online, що вирішила порвати відносини з Хефнеом і відмовитися від весілля через його любов до численних жінок, а їй дуже хотілося бути не тільки коханою, але і єдиною.

«Я люблю Хефнера,» - додала вона. «Він наймиліша людина, яку я коли-небудь зустрічала за все своє життя, і я завжди буду любити його, і він завжди буде мені другом, тому я постійно буду ходити до нього в гості».

Подивимося, як до цієї ідеї поставиться нова подружка старенького плейбоя, любителя домашніх велюрових халатів і палкого противника моногамних стосунків.
Помилковий заголовок — Yjdf gjlheuf {э. {taythf Fyyf Cjasz <thukeyl

28 Червня, 12:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій