Настільна версія
мова | язык

Діти Гвен Стефані все більше схожі на своїх батьків

5 Липня, 00:34

Поділитися:

Знаменита блондинка Гвен Стефані, колір волосся якої залишався незмінним протягом всього життя, а червона помада на губах і чорні стрілки на очах завжди були її візитною карткою, вирішила зайнятися і стилем своїх дітей.

41-річна співачка, екс-солістка колективу No Doubt, зі своїх двох маленьких синів створила точну копію себе і свого чоловіка Гевіна Росдейла. Модне сімейство було помічено на спільному шопінгу в Голлівуді, де Гвен виконувала всі забаганки дітей.

«Гвен купувала взуття для своїх двох хлопчаків. Потім вони вирушили гуляти по торговому центру, де її старший син Кінгстон випросив маму пофарбувати його волосся в яскраво блакитний колір», - розповів продавець-консультант, який обслуговував сімейство - повідомляє stars.glavred.info.

Співачка довго не опиралася і тут же відправила 5-річного хлопчика у салон краси. Тим часом другий шибеник, 3-річний Зума, з гіпсом на руці, забіг в музичний салон, де тут же підібрав для себе відповідний інструмент - барабани.

«Всі довго сміялися, коли Зума тарабанив по установці. Гвен сказала, що він - точна копія свого батька, вокаліста британської рок-групи. Все-таки гени дають про себе знати», - продовжив менеджер магазину.
Помилковий заголовок — Lsnb Udty Cntafys dct ,skmit c[j;s yf cdjї[ ,fnmrsd

5 Липня, 00:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон