Настільна версія
мова | язык

Вчені радять замінити секс бананами і нікотином

6 Липня, 00:35

Поділитися:

Вчені заявляють, що секс можна замінити. При статевому акті організм виробляє гормони, що приносять задоволення (дофамін) і поліпшуючі настрій (серотонін). Під час оргазму в кров викидаються також ендорфіни ("гормони щастя").

Саме через такий набір психотропних речовин секс називають засобом від депресії і найбезпечнішим транквілізатором в світі, повідомляє Vrach. tv. Але ці гормони можна отримати іншими способами.

Спеціальна дієта допоможе підвищити рівень серотоніну. Для цього необхідними є банани, інжир, шоколад, молоко, жирна риба.

Можна підвищити рівень серотоніну в крові за допомогою лікарських препаратів. Крім того, хоч і ненадовго, його підвищує алкоголь.

Рівень дофаміну підвищується від їжі, причому росте не менше, ніж від заняття сексом. Нікотин також сприяє виробленню дофаміну. Ще одним варіантом є шопінг. Причому кількість гормону залежить не від кількості покупок, а від їх передчуття. А ось солодощі, сміх, заняття спортом, мистецтвом підвищують рівень ендорфінів, - пише www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Dxtys hflznm pfvsybnb ctrc ,fyfyfvb s ysrjnbyjv

6 Липня, 00:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван