Настільна версія
мова | язык

Джамала виступила в Берліні

7 Липня, 23:19

Поділитися:

29 червня в Берліні відбувся урочиста церемонія, присвячена пам'яті жертв нацистського вторгнення в СРСР. Єдиним артистом з країн колишнього Радянського Союзу, запрошеним виступити на заході, стала Джамала.

Організатором урочистої церемонії виступив Фонд Конрада Аденауера. Захід пройшов у рамках 3-х денний конференції, в якій взяли участь глава німецького Бундестагу Д-р Норберт Ламмерт і депутати Парламенту, релігійні та політичні діячі Німеччини, німецькі та українські журналісти, лідери Єврейської, Української та Кримсько-Татарської громад, представники дипломатичного корпусу України, Ізраїлю, Польщі, Канади та ін

Виступ Джамали завершило перший день конференції. Крім авторських композицій, співачка виконала кримсько-татарську народну пісню Pengereden і українську народну пісню "Верше мій, верше" (обидві композиції вийшли на дебютному альбомі Джамали For Every Heart).

Джамала відправилася до Берліна на наступний день після концерту перед багатотисячною аудиторією на Майдані Незалежності (Київ), присвяченого Дню Конституції України. Нагадуємо, що 22 липня в Arena Concert Plaza Джамала виступить із сольною програмою у рамках спільного шоу з групою The Maneken - stars.glavred.info.
Помилковий заголовок — L;fvfkf dbcnegbkf d <thksys

7 Липня, 23:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван