Настільна версія
мова | язык

Мама Джастіна Тімберлейка одного разу застукала його у ліжку з дівчиною

9 Липня, 14:57

Поділитися:

Головний герой фільму "Friends With Benefits", довготривалі стосунки якого з Джессікою Біл нещодавно закінчились, пояснив, що тоді він був надто малий для сексуальних стосунків, тому його матері було не дуже приємно побачити його в ліжку з дівчиною.

Він сказав: "Мене застукали лише один раз. Мамі це не дуже сподобалось. Я був ще замалий для таких стосунків, тому мама засмутилася."

У новому фільмі "Friends With Benefits" Джастін з Мілою Куніс грають приятелів, котрі пообіцяли мати лише сексуальні відносини, але актриса вважає, що не могла б спати з чоловіком, зовсім нічого до нього не відчуваючи.

Для журналу Elle вона додала:" Рано чи пізно такі відносини закінчуються, коли один з коханців прагне серйозних стосунків. У більшості випадків, хтось із партнерів закохується і це дуже ранить."

Між тим, Джастін пояснив, що намагається скоротити кількість сцен у фільмі, де він з'являється в оголеному вигляді, адже він стурбований тим, що подумає його мати.

Він підмітив, жартома: "Чесно кажучи, я й досі намагаюсь потрапити в кімнату, де роблять монтаж фільму, щоб скоротити кількість сцен, де видно мою дупу. В голові постійно думка: "О, Боже, моя мама ж це побачить!"
Помилковий заголовок — Vfvf L;fcnsyf Nsv,thktqrf jlyjuj hfpe pfcnerfkf qjuj e ks;re p lsdxbyj.

9 Липня, 14:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків