Настільна версія
мова | язык

Іглесіас не дозрів до дітей, а хоче бути, як Бекхем

14 Липня, 23:16

Поділитися:

Іспанський співак Енріке Іглесіас зізнався, що для нього авторитет у стилі - футболіст Девід Бекхем та актор Джонні Депп.

Утім, наслідувати багатодітного татуся Бекхема Енріке ладен не у всьому – він не гарантує, що буде готовий до дітей і за 16 років. Енріке до багатодітності ще як до Китаю рачки/

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "OK!".

"Особисто я хотів би бути кимось схожим на Девіда Бекхема. Його стиль – стовідсотковий. Він завжди так добре виглядає. У Джонні Деппа також чудовий стиль, і особливість Джонні в тому, що у свої 40 він виглядає на 30", - зауважив Іглесіас.

У нього ж самого, зізнається 36-річний співак, відчуття стилю відсутнє. Тож, що йому надягати, підказують експерти.

"Маю чудового стиліста. Я обираю що надягти з того, що вона мені вибрала для зйомок. Я погано тямлю в моді та не женуся за трендами – мої друзі про це знають. Я з тих хлопців, що носять джинси та футболки", - зізнався артист.

Енріке полюбляє вечірки, однак, добряче погулявши, потім із місяць відпочиває, пише "The Showbiz Spy".

До того, аби одружуватися чи заводити дітей, співак іще не дозрів, хоча нещодавно оголосив кохану Анну Курнікову своєю жінкою.

"Я не відчуваю, що я вже готовий до дітей, але хто знає. Може, за шість місяців я буду готовий, а може й за 16 років не буду", - сказав він.
Помилковий заголовок — Suktcsfc yt ljphsd lj lsntq? f [jxt ,enb? zr <tr[tv

14 Липня, 23:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон