Настільна версія
мова | язык

Дженніфер Лопес прилетіла до Сімферополя

20 Липня, 00:01

Поділитися:

Американська актриса і співачка Дженніфер Лопес прилетіла до Сімферополя чартерним рейсом, повідомила газета Сегодня з посиланням на джерело в Міжнародному аеропорту Сімферополь.

За даними Сегодня, повітряне судно із зіркою на борту приземлилося на українській землі о 5 годині ранку.

Виданню також стало відомо, що весілля, на якому заспіває Лопес, зіграють у Партеніті в пансіонаті Айвазовський, де відзначали свої дні народження екс-президент України Леонід Кучма і співвласник Індустріального Союзу Донбасу Сергій Тарута.

За чутками, саме Тарута знову влаштує там свято - весілля доньки. Проте в оточенні бізнесмена цю інформацію спростовують. Кажуть, що весілля дочки буде, але у вересні. Газета зазначає, що у Тарути є дві дочки - Тетяна та Катерина.

За даними Сегодня, на закритій вечірці також виступлять Микола Басков та Ані Лорак.

За словами джерела, Крим Дженніфер Лопес залишить сьогодні ввечері о 23.00.

Водночас Утро.ru із посиланням на британські ЗМІ повідомляє, що виступ Дженніфер Лопес на українському весіллі триватиме півгодини. Представники артистки підтвердили цю інформацію, але прізвище щедрого українського олігарха розголошувати не стали.

"Це багатий хлопець, який так сильно хотів, щоб на його весіллі виступила Джей Ло, що був готовий заплатити будь-яку суму. Але це все, що ми можемо вам розповісти, оскільки зв'язані умовами контракту", - наводить видання слова помічників співачки.

Нагадаємо, що, за інформацією британського таблоїду The Sun, 41-річна Дженніфер Лопес заспіває на весіллі українського бізнесмена. За виступ зірка отримає більше $ 1 млн.
Помилковий заголовок — L;tyysath Kjgtc ghbktnskf lj Csvathjgjkz

20 Липня, 00:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван