Настільна версія
мова | язык

Лопес хотіла розлучення ще торік і радилася з Аффлеком

22 Липня, 19:45

Поділитися:

Співачка Дженніфер Лопес хотіла розлучитися зі своїм чоловіком Марком Ентоні ще рік тому, але зробила це лише після поради від екса, актора Бена Аффлека. А джерела з оточення пари стверджують, що їхній шлюб був невдалим і його давно трясло від скандалів.

Дженніфер Лопес мала намір порвати з Марком Ентоні ще торік, стверджує "Showbiz Spy".

Проблеми у подружжя почалися задовго до того, як 15-го липня вони оголосили про рішення розлучитися. Як каже один із друзів зірок, Джей Ло була готова залишити Ентоні минулого Різдва.

"Джен сказала йому, що хоче покласти край цьому шлюбу наприкінці минулого року, але він благав її залишитися... Вона залишилася, але була нещасною, доки нарешті в неї не урвався терпець", - каже джерело.

Співрозмовник видання також повідомляє, що у тому, що пара ледь не розійшлася у 2009 році, винна інтрижка Марка зі стюардесою. Мовляв, і тоді Джен збиралася піти від нього, але Ентоні попросив її залишитися.

"Вони пішли на примирення, і вона вирішила дати йому ще один шанс. Адже цю людину вона по-справжньому кохала", - додає джерело.

Рішення про розлучення Джен і Марк прийняли "після декількох місяців безупинних конфліктів", як розповідає "People" джерело, близьке до зіркової сім'ї.

"Їхні погляди на життя перестали співпадати", - каже джерело. Причому співрозмовник видання упевнений, що розлучення піде і Дженніфер, і Марку на користь.

"Хоча вони люблять, захоплюються і поважають одне одного дуже сильно, їм було просто необхідно розійтися", - впевнене джерело з оточення Марка Ентоні.

Водночас дехто називає цей зірковий шлюб - справжнісінькою халепою.

"Це був дуже поганий шлюб, і Дженніфер мала мужність покласти цьому край. Марк був жахливим чоловіком ", - стверджує джерело "Showbiz Spy".

За словами інсайдера, Лопес важко було покинути чоловіка через свою низьку самооцінку: "Дженніфер насправді має низьку самооцінку. І Марк використовував цю невпевненість. Саме тому вона так довго мирилася з його зловживаннями ".

До речі, за інформацією "Showbiz Spy", мати співачки Гваделупе Лопес просила поради для дочки у екс-нареченого Дженніфер, актора Бена Аффлека. У листі мати зірки буцімто радилася з актором, чи варто її доньці зберігати шлюб, чи краще піти від чоловіка.

"Вона завжди любила й довіряла йому. (Бен) відповів по електронній пошті, побажав їй добра, і що міг, те сказав", - каже джерело.

Як повідомляється, за три дні після отримання листа від Бена Джей Ло оголосила про розлучення.

Нагадаємо, 41-річна Дженніфер Лопес та 38-річний актор Бен Аффлек колись ледь не побралися. Їхній роман закінчився у січні 2004 року. Наразі Аффлек разом із дружиною актрисою Дженніфер Гарнер виховують двох дочок: 5-річну Вайолет та 2-річну Серафіну Роуз Елізабет.

Тим часом, у Дженніфер Лопес також підростає двійко дітлахів - трирічні двійнята Макс та Емі.
Помилковий заголовок — Kjgtc [jnskf hjpkextyyz ot njhsr s hflbkfcz p Faaktrjv

22 Липня, 19:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван