Настільна версія
мова | язык

Енріке Іглесіас вирішив поговорити на концерті про своє сексуальне життя

1 Серпня, 21:40

Поділитися:

На недавньому концерті в Мельбурні, Австралія, Енріке Іглесіас шокував своїх фанатів, заявивши, що у нього «найменший пеніс у світі».

Іспанський співак запросив на сцену трьох глядачів чоловічої статі і вирішив обговорити з ними їхнє сексуальне життя і розповісти про своє - пише popcornnews.ru.

«Коли я ріс, у мене було багато друзів, і всі вони втратили невинність з повіями, в цьому немає нічого поганого, - сказав він натовпові. - Вони за це заплатили. Я хотів дочекатися підходящої дівчини, тому чекав до 25 років. Я дуже нервував в перший раз. Зазвичай найперший раз не можна назвати найкращим. Дозвольте мені бути чесним, мені тоді було 17 з половиною, я так нервував. Все тривало десять секунд».

Коли один з трьох глядачів на сцені припустив, що у співака гарна зовнішність, а це означає, що у нього ніколи не буде недоліку в жіночій увазі, він відповів: «Ну а що може іспанська зовнішність зробити з розміром вашого пеніса? Можливо, я і добре виглядаю, але в мене самий маленький пеніс у світі».
Помилковий заголовок — Tyhsrt Suktcsfc dbhsibd gjujdjhbnb yf rjywthns ghj cdj' ctrcefkmyt ;bnnz

1 Серпня, 21:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій